INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CICINHO ACUZĂ

"Raul este turnătorul din vestiar"

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Fundaşul brazilian a lansat azi un atac violent asupra legendarului atacant spaniol, pe care îl scoate vinovat pentru atmosfera proastă de la Real Madrid din perioada 2005-2007, într-un articol publicatr de cotidianul Marca.


"În vestiar totul era dictat de jucătorii spanioli, ce stricau atmosfera. De exemplu, Raul se bucura de privilegiile clubului şi marea problemă era că tot ceea ce se discuta în vestiar ajungea imediat la presă. Doar de aceea i se şi spune 'Raul' Madrid". Jucătorul de 29 de ani, împrumutat de AS Roma în ianuarie la Santos, mai spune că "la Real există tendinţa de a trata rău străinii. Cea mai recentă dovadă este ceea ce trăieşte Kaka la Madrid".

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (10)
 •  09 Martie 2010, 23:49

pt joe_black: esti putin cam incet la minte.pentru toti cei care au orbit si nu sunt in stare sa citeasca tu ai mai scris numele odata.Pai daca nu sunt in stare sa citeasca in articol cum ar fi putut sa fie in stare sa citeasca in commentul tau?

 •  09 Martie 2010, 20:28

Cicinho joaca la Sao Paolo, nu la Santos. Articol copiat slab de afara.

 •  09 Martie 2010, 20:24

pentru toti cei care au orbit si nu sunt in stare sa citeasca numele fundasului... "CICINHO ACUZĂ "Raul este turnătorul din vestiar"" deci...cine acuza ? CICINHO.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează