INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Raul Golnzales, la partida 500 în Primera Division

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 ianuarie 2009 00:00

Duminică, în partida cu Mallorca de pe Son Moix, căpitanul lui Real Madrid, Raul Gonzales, are şansa de a juca cel de-al 500-lea meci pentru gruparea "blanco" în Primera Division.

Atacantul spune că recordul său nu ar fi fost atins fără contribuţia antrenorilor, coechipierilor şi suporterilor, evidenţiindu-i pe cei care l-au sprijinit în cei 14 ani petrecuţi la prima echipă a clubului de pe Berbabeu.

"Nu ştiu cum aş fi reuşit să fac ceva în carieră fără ajutorul oamenilor de la Madrid. Toţi au fost alături de mine şi m-au ajutat. Începînd cu Valdano şi terminînd cu Juande Ramos, toţi antrenorii au un rol în evoluţia mea ca jucător. Am aceeaşi ambiţie de a cîştiga şi de a mă face util echipei ca şi în momentul în care am început fotbalul. Chiar dacă Barcelona pare evadată în cîştigătoare, cred că avem încă şanse la titlu" a comentat Raul într-un interviu acordat publicaţiei spaniole AS.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  08 Februarie 2009, 21:08

Raul joak la real de la 17 ani... de 14 ani la o echipa... si are doar 22 de cartonase galebene NICI UNUL ROSU!!!.... Ziceti`m si mie un al atacant ca asta..??? sa aud..... Nici`odata nu o se se mai nasca asa fenomen!!! si din cate stiu nu are nici un balon de aur!!!! io as zice ca merita!!!

 •  11 Ianuarie 2009, 19:15

bai fratilor,raul alaturi de inca cativa sunt toti jucatori emblematici,asa ar trebui sa faca si unii jucatori de la noi sa joaca doar la o echipa.....bravo lui raul gonzales pt.toate performantiile

 •  10 Ianuarie 2009, 19:01

rapptor mai e unul,Paolo Maldini !! acelasi rar calapod al valorii morale !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează