INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Raymond Domenech, declarații controversate: „Îl vreau pe Maradona, dar e mort”

Raymond Domenech, antrenor Nantes // foto: Imago
Raymond Domenech, antrenor Nantes // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 18:40 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 19:29

Raymond Domenech (68 de ani), antrenorul lui Nantes, a șocat cu o declarație pe care a făcut-o în cadrul unei conferințe de presă.

După un deceniu, Raymond Domenech a revenit în antrenorat. Nantes l-a convins, iar antrenorul a pregătit-o deja pe echipa din Hexagon la un meci: a remizat cu Rennes, 0-0. La câteva zile distanță, în cadrul unei conferințe de presă înainte de meciul cu Montpellier de sâmbătă, Domenech a șocat, vorbind despre campania de transferuri plănuită la Nantes.

Raymond Domenech: „Mi-aș fi dorit să îl aduc pe Maradona, dar este mort”

Întrebat despre posibilitatea ca Jean Lucas, mijlocașul lui Lyon, să ajungă la Nantes, Domenech a lăsat de înțeles că acesta va ajunge de fapt la Brest: „Nu știu, nu am urmat zvonurile. El este la Brest. Punct final, asta este viața”. 

A continuat, pomenindu-l pe regretatul Diego Maradona: „Mi-aș fi dorit să îl aduc pe Maradona, dar el este mort. Asta este. Fereastra de transferuri pentru mine, la fel ca pentru toți ceilalți antrenori, este ca o rană”, a declarat Domenech, citat de tuttonapoli.net.

  • Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani.
  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

VIDEO. Anghel Iordănescu despre cum ar fi arătat Argentina în ‘94 cu Maradona în teren! „La fel de greu de oprit și de irezistibil ca Hagi”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

S-au stabilit 16-imile Cupei Spaniei! Barcelona va da peste coșmarul lui Atletico Madrid

Un fost mare fotbalist recunoaște: „Am jucat beat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  08 Ianuarie 2021, 20:09

Omul acesta a fost cel mai nul si absurd, antitalentat si stupid antrenor pe care l-a avut vreodata Franta ! A beneficiat de o conjunctura formidabila, ca a avut jucatori de super clasa intr-o echipa condusa magistral de Zidane pana in finala CM de fotbal din 2006 si de aceea a mai rezistat ca antrenor o perioada, dar este O BOMBA !Si ca jucator a fost mediocru ! Limitat intelectual la maxim, ca sa ma exprim elegant !

c_o_r
c_o_r  •  08 Ianuarie 2021, 19:56

Daum pe lângă ăsta e profesionist desăvârșit...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close