INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Răpusă pe Vallecas, Real Madrid pierde poziția de lider în La Liga » „Thriller” cu 5 goluri

Rayo Vallecano - Real Madrid 3-2 // foto: Guliver/gettyimages
Rayo Vallecano - Real Madrid 3-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 07:03 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 09:10

Real Madrid a fost învinsă de Rayo Vallecano, 2-3, în ultimul meci al etapei 13 din La Liga. A fost prima înfrângere „blanco” din acest sezon de campionat.

Fără Benzema, Rudiger și Kroos, Real Madrid a fost surprinsă de presingul avansat și de agresivitatea gazdelor. Rayo a dat lovitura încă din minutul 5, atunci când Comesana a reluat cu stângul, la colțul lung, o centrare venită din banda stângă.

Reprezentanții lui Leeds au fost pe Arena Națională la FCSB - Rapid » Concluzia transmisă lui Adrian Ilie: „Asta mi-au spus!”
FCSB - Rapid 3-1
Reprezentanții lui Leeds au fost pe Arena Națională la FCSB - Rapid » Concluzia transmisă lui Adrian Ilie: „Asta mi-au spus!”

Real Madrid a plecat în căutarea golului egalizator, dar ocaziile mari le-au aparținut tot celor de la Rayo. A rămas 1-0, iar în minutul 36 Real a primit penalty după ce Marco Asensio a fost doborât în careul advers.

Modric a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri, iar 4 minute mai târziu campioana Spaniei a intrat în avantaj, centrare Asensio din corner, finalizare Militao cu capul.

Real nu avea să intre în avantaj la pauză, pentru că Alvaro Garcia a egalat în minutul 44 cu un șut puternic, pe care Courtois nu l-a putut scoate.

Real Madrid, învinsă de Rayo Vallecano. Prima înfrângere a sezonului în La Liga pentru trupa lui Ancelotti

În partea a doua, și Rayo a beneficiat de un penalty, dictat în urma unui henț comis de Dani Carvajal. Courtois a blocat prima execuție a lui Oscar Trejo, dar arbitrii au decis repetarea penalty-ului, întrucât același Carvajal intrase în suprafața de pedeapsă înainte de executarea loviturii. Oricum, portarul belgian nu avea niciun picior pe linia porții în momentul șutului.

Courtois nu a putut interveni și a doua oară, deși a ghicit colțul ales de Trejo, astfel că Rayo a dus scorul la 3-2 în minutul 67. Până la finalul celor 100 de minute de joc - au fost 10 minute de prelungire în a doua parte - fiecare dintre echipe și-a trecut în cont o mare ocazie, dar scorul a rămas neschimbat.

Rezumatul VIDEO al meciului Rayo Vallecano - Real Madrid 3-2

Real Madrid rămâne pe 2 în La Liga, sub Barcelona. „Albii” au 32 de puncte, Barcelona 34. Etapa următoare, Real va juca pe teren propriu cu Cadiz (joi, ora 22:30), iar Barcelona în deplasare, cu Osasuna, chiar astăzi (22:30).

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Liverpool, scoasă la vânzare » Suma fabuloasă pe care o cer patronii americani

Programul optimilor din UCL și Europa League: când se joacă „șocurile” Liverpool - Real, PSG - Bayern și Barca - United

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Noiembrie 2022, 11:50

Bine așa!

nucu43
nucu43  •  08 Noiembrie 2022, 08:27

Penalty-ul a fost repetat pentru ca intrasera jucatori in carey.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează