INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAZUL EMILIANO SALA

Război deschis între Cardiff și Nantes în cazul Emiliano Sala » Galezii au blocat transferul de bani către francezi, pe care îi acuză de neglijență

Emiliano Sala era așteptat la antrenamentele lui Cardiff. Actele deja fuseseră depuse la Federația Engleză de Fotbal
Emiliano Sala era așteptat la antrenamentele lui Cardiff. Actele deja fuseseră depuse la Federația Engleză de Fotbal

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 19:51

Cardiff e gata să pornească un adevărat război cu Nantes pe seama transferului lui Emiliano Sala, fotbalist despre care nu se știe deocamdată nimic după ce avionul în care era a dispărut.

Galezii vor să deschidă un proces cu formația franceză, pe care o acuză de neglijență în cazul fotbalistului. Sumele pe care englezii trebuie să le plătească sunt mari, așa că nu vor să lase totul la voia întâmplării.

Echipa din Premier League a blocat orice plată către Nantes, până când nu se va afla ceva concret în acest caz.

" Cardiff și-a precizat foarte clar poziția, și anume că nu are nimic de-a face cu organizarea zborului respectiv, iar acum noi informații vin zilnic, în timp ce noi continuăm să investigăm lanțul de evenimente și cauzele accidentului. Luăm în calcul posibilitatea de neglijență, care ar fi cauzat accidentul. Cardiff va plăti oricât este necesar în momentul în care se vor stabili răspunsurile și se pot determina toți factorii", a precizat clubul Cardiff într-un comunicat.

Presa engleză susține că zborul ar fi fost rezervat de agentul lui Sala, Mark Mckay, cel care a și intermediat tranzacția. Întreaga afacere în cazul lui Sala ar fi costat-o pe Cardiff aproximativ 35 de milioane de euro (suma de transfer, bonusuri, comisioane către impresari + salariul fotbalistului). Doar suma de transfer este 17 milioane de euro, iar cu bonusuri ar fi crescut la 23.

Prima tranșă din cele 17 milioane ar fi fost de 6 milioane, însă Cardiff a oprit această tranzacție. The Telegraph anunță că formația din Premier League ar fi avut stipulată o sumă de asigurare de 20,9 milioane de euro în caz de accident.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează