INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN ISRAEL

Unui jucător din liga a treia din Israel i s-a amputat un picior, după ce fusese grav rănit de o grenadă!

Foto: Imago Images
Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 12:25 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 12:56

Ben Benjamin (29 de ani) era cu logodnica la o petrecere, când a fost atacat de teroriștii Hamas. Au reușit să fugă în pădure, dar militanții din fâșia Gaza au aruncat cu grenade după ei și au provocat încă o tragedie.

Încă un fotbalist a căzut duminică victimă războiului declanșat în Israel de organizația paramilitară Hamas. Ben Benjamin (29 de ani), de la o echipă din Liga Alef (a treia divizie), grupa de Nord, aflată pe locul al treilea, a fost grav rănit și medicii au trebuit să-i amputeze un picior și l-au operat la celălalt picior pentru a-i scoate schijele împrăștiate de explozia grenadei.

Viorel Moldovan, încântat de un internațional român: „E 10 clase peste Gvardiol”
DECLARAȚIE
Viorel Moldovan, încântat de un internațional român: „E 10 clase peste Gvardiol”

Unui jucător din liga a treia din Israel i s-a amputat un picior, după ce fusese grav rănit de o grenadă

Fotbalistul lui MS Kiryat Yam, în vârstă de 29 de ani, se afla cu logodnica la o petrecere, unde a fost atacat de teroriști. Aceștia i-au urmărit apoi cu motocicletele și au deschis focul asupra lor. 

Benjamin și iubita sa s-au ascuns într-o pădure, dar militanții Hamas i-au descoperit, aruncând asupra lor cu grenade. „Eram 40 de persoane îngrămădite într-un buncăr când ne-au atacat din nou cu grenade. Am fost martorul unor scene oribile, greu de descris. Am văzut corpuri sfârtecate de explozii”, a declarat una din victimele războiului din Israel.

Lior Asulin, fost fotbalist, găsit mort

Unui jucător din liga a treia din Israel i s-a amputat un picior, după ce fusese grav rănit de o grenadă!
Nicolas Pareja (stânga) și Lior Asulin (dreapta) se luptă pentru minge în timpul meciului dintre Anderlecht și Hapoel Tel Aviv, din grupa G a Cupei Uefa (2007). Foto: Imago Images

„Tatăl său ar fi anunțat că, în urma noii intervenții chirugicale suferite ieri, Ben și-ar fi pierdut și al doilea picior, înainte de a fi transferat de la Soroka Hospital la Hillel Yaffe Hospital, pentru a fi tratat în continuare”, a scris cotidianul One. 

Duminică, s-a descoperit că un fost fotbalist, atacant la Maccabi Petah Tikva, Hapoel Tel Aviv și Hapoel Be'er Sheva, a fost omorât, corpul său fiind găsit în kibuțul Reim, din imediata apropiere a Fâșiei Gaza.

Lior Asulin, 43 de ani, fusese sâmbătă dat dispărut de familie. A plecat să-și sărbătorească aniversarea împreună cu mai mulți prieteni și, a doua zi după asediul palestinian, acesta nu s-a mai mai întors acasă.

Citește și:

Convocare de ultimă oră la U21: a jucat doar 4 minute în ultimele 5 etape!

Anunț de ultim moment în lotul echipei naționale » Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Camora

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează