INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Război între legende la Manchester United! Roy Keane îl atacă pe Sir Alex Ferguson: „Mă mir că nu și-a angajat și soția la club”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 14:23

Roy Keane (48 de ani), fostul căpitan al lui Manchester United, a fost autorul unor declarații controversate care l-au vizat pe Sir Alex Ferguson (77 de ani).

„Nu-l iert pe Ferguson. Dacă își va cere scuze, o să-l salut, dar până atunci nu am de gând să vorbesc cu el. Oamenii vorbesc despre Ferguson ca despre un om care știe să managerieze o echipă. Nu vă lasați păcăliți de asta! Am fost acolo când Bryan Robson și Steve Bruce au plecat, și nu mi-a plăcut deloc modul în care au fost tratați.

Darren și Alex (n.r. - fiul, respectiv fratele lui Sir Alex) au câștigat medalii la Manchester și au condus departamente importante pentru o lungă perioadă de timp. Mă mir că Ferguson nu și-a angajat și soția în club”, a spus Keane pentru Off The Ball.

Keane a plecat de la Manchester United în 2006, după 13 ani petrecuți de acesta pe Old Trafford, în urma unui conflict pe care l-a avut cu Alex Ferguson.

17 trofeea câștigat Roy Keane cu Manchester United

27 de ania fost Sir Alex Ferguson antrenorul lui Manchester United, echipă alături de care a cucerit 38 de trofee

Keane și Ferguson au colaborat la United în perioada iulie 1993 - ianuarie 2006.

VEZI ȘI:

Samuel Eto'o s-a retras! A cucerit 18 trofee în 22 de ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  08 Septembrie 2019, 03:57

Câinii latră, caravana trece....

2309426422430008
Lacatus Sandor Peter  •  07 Septembrie 2019, 20:31

Foaie verde....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează