INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE

Război la Newcastle ca la Dinamo! Fanii nu-l acceptă pe noul manager și amenință să boicoteze startul Premier League

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 15:56

Suporterii lui Newcastle protestează după numirea lui Steve Bruce, chiar dacă acesta spune că „e clubul tatălui meu și al copilăriei mele”.

E furtună la Newcastle. O situație care seamănă cu cea de la Dinamo, după ce s-a anunțat despărțirea de Rednic și numirea lui Neagoe. 

De când a fost forțat să plece managerul Rafa Benitez, fanii protestează neîntrerupt, mai ales pe rețelele de socializare. Miercuri, s-a oficializat alegerea lui Steve Bruce, și e război pe St James' Park. 

Chiar dacă Bruce a încercat să-i impresioneze pe suporterii alb-negrilor - „Acesta e clubul tatălui meu și al copilăriei mele, e un moment special, sunt mândru că vin aici” - și amintindu-le că s-a născut într-un sat la 25 de kilometri de Newcastle, nimic nu i-a convins. 

I-a plătit clauza de 4 milioane

A fost creat un hashtag pe Twiter, „Bruce out”, galeria amenințând că va boicota startul Premier League. Nu mai puțin de nouă grupuri de susținători îl acuză pe patronul Ashley pentru această decizie: „Să renunți la un manager de clasă mondială ca Rafa Benitez, care a adus stabilitate și unitate la club, pentru a-l aduce în șase săptămâni pe Steve Bruce, care nu ar fi obținut niciun alt job în Premier acum, e dincolo de dezamăgire”. 
Curios este că Newcastle a și plătit pentru Bruce. 4 milioane de lire sterline, aproape 4,5 milioane de euro. Sumă ce reprezenta clauza de reziliere cu Sheffield Wednesday.

Sheffield amenință cu procesul

Nu sunt probleme doar în interiorul clubului. Sheffield Wednesday susține că a aflat de plecarea lui Steve Bruce și a întregului său staff tehnic doar după ce Newcastle a oficializat numirea lui ca manager. Și amenință că va da în judecată Newcastle.

Citește și:

Ultrașii din PCH, răspuns-manifest, în 8 puncte, pentru Ionuț Negoiță: „Vei avea acum ocazia să ne vezi mai implicați ca niciodată!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează