INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Război la Paris! PSG a reacționat violent după ultimele dezvăluiri apărute în L'Équipe: ”Schizofrenie!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 09:21

Cotidianul francez L'Équipe susține că cei de la PSG plănuiesc să se despartă de unul dintre cele două staruri, Neymar, 26 de ani, sau Kylian Mbappe, 19 ani, simțind amenințarea UEFA și a fair-play-ului financiar. Clubul neagă și contraatacă: "L'Équipe, un ziar de dezinformare".

E război total la Paris și nu are legătură cu "vestele galbene". Două dintre emblemele capitalei, clubul PSG și cotidianul L'Équipe, sunt în conflict deschis după ultima dezvăluire.

Chiar pe copertă, popularul jurnal sportiv sugerează ce se întâmplă, pe o imagine cu Neymar și Mbappé: "Dacă nu rămâne decât unul...". Subtitlul este foarte clar: "Înspăimântați de sancțiuni foarte dure în numele fair-play-ului financiar, conducătorii parizieni plănuiesc să se separe de unul dintre cele două staruri la sfârșitul sezonului. Kylian Mbappé e mai scump, dar Manchester United îi face ochi dulci lui Neymar". Aceasta e ideea articolului.

Cu alte cuvinte, PSG vrea să-l vândă pe francezul Mbappé sau pe brazilianul Neymar pentru a acoperi "gaura" ce va fi lăsată de amenda uriașă pregătită de UEFA, care a reluat ancheta împotriva grupării roș-albastre ca răspuns la informațiile Football Leaks. Decizia forului continental e așteptată peste doar câteva săptămâni.

Cum a văzut materialul, PSG a lansat un comunicat mânios, atacând brutal: "L'Équipe, un ziar de dezinformare. Nu doar că negăm cu fermitate aceste afirmații eronate, ridicole și făcute numai pentru a crea un climat de mare tensiune între club și această publicație, dar ne punem întrebări asupra onestității intelectuale a celor de la L'Équipe. Asupra unui demers cumva schizofrenic". Și anunță silenzio stampa față de L'Équipe: "Dorim să dialogăm doar cu interlocutorii de bună credință". 

250.000.000 €este cota lui Kylian Mbappé acum, potrivit jurnalului L'Équipe

222.000.000 €a plătit PSG în 2017 pentru a-l lua pe Neymar de la Barcelona

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  08 Decembrie 2018, 12:41

"Manchester United îi face ochi dulci lui Neymar" - povesti nemuritoare! United nu va transfera niciodata un saltimbanc !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează