INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Războiul declaraţiilor înainte de City - United! Ferguson: "Ei primesc prea multe penalty-uri" » Ce spun statisticile :O

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 13:45

Mîine, de la 15:30, este programat derby-ul oraşului Manchester, cu City avînd un plus de moral după cîştigarea titlului în sezonul trecut şi victoria la scor de tenis de pe terenul rivalei.

Iar Alex Ferguson a început războiul declaraţiilor înainte de marele meci, acuzînd că rivalii din oraş primesc foarte multe lovituri de pedeapsă: " City primeşte foarte multe penalty-uri, dacă am face-o noi ar fi o cercetare la Parlament. Ar fi un protest", a declarat scoţianul la conferinţa de presă, de ieri.

Totuşi, statisticile arată cu totul altceva. Conform presei engleze, lidera în acest clasament este tot Manchester United. Din sezonul trecut şi pînă acum, Rooney şi compania au primit nu mai puţin de 16 lovituri de pedeapsă şi sînt lideri detaşaţi. Este adevărat, în spatele lor se află City, cu 12 penalty-uri. Pe ultima treaptă a podiumului se află 3 formaţii cu 8 lovituri de la 11 metri: Chelsea, Fulham şi Wigan.

În acest moment, cele două echipe din Manchester au monopolizat primele două locuri în Premier League: United are 36 de puncte, în timp ce City are cu 3 mai puţin. Chelsea şi Tottenham sînt următoarele clasate cu 26 de puncte.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (7)
princeofpersia
princeofpersia  •  09 Decembrie 2012, 02:10

United ii cea mai avantajata echipa din Anglia. Daca nu aveau albitrajele de partea lor erau in spatele lui Chelsea.

old_shatterhand
old_shatterhand  •  08 Decembrie 2012, 17:33

Ferguson vorbeste despre arbitraj?Tocmai el?Care a primit deja asa multe cadouri in primele 15 meciuri?Sa nu mai zic de ultimii 20 de ani.

casual23
casual23  •  08 Decembrie 2012, 16:53

De la inceputul sezonului 2010-2011 City a primit 20 de penalty-uri acasa iar United 13. Sezonul trecut United a primit 9 iar City 8. Dar nu conteaza numai penalty-urile ci si maniera de arbitraj. N-am nimic nu nimeni dar trebuie sa fii cinic sa nu recunosti ca United e tinuta in brate de arbitraj si de media. City a fost ciupita tot returul sezonului trecut in frunte cu meciurile contra Swansea, Sunderland si Everton (unde au fost vicieri clare de rezultat). Sa nu uitam de ce arbitraje avea parte Chelsea in anii trecuti (nu degeaba urla Mourinho meci de meci). Peste tot exista coruptie, nu numai la noi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează