CAMPIONATE  ·  BAYERN MUNCHEN - AUGSBURG 1-1

Răzbunarea lui Gotze! Fratele lui Mario, dat afară de Bayern, a blocat-o pe campioana Germaniei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de — Miercuri, 26 Septembrie 2018

Bayern a terminat la egalitate pe teren propriu, 1-1 cu Augsburg. Felix Gotze, care a jucat și el până-n vară la Bayern, i-a plătit-o campioanei pentru modul nu tocmai elegant în care s-a purtat cu Mario Gotze, fratele mai mare, pe care aproape că l-a forțat să se întoarcă la Dortmund în 2016.

Trei sezoane a îmbrăcat Mario Gotze tricoul lui Bayern, între 2013 și 2016. Dar a avut viață grea sub Guardiola, care nu l-a vrut. Ar fi rămas și un al patrulea, ultimul din contract, însă campioana, hotărâtă să ia bani pe el, aproape că l-a forțat să se întoarcă la Dortmund.

Fratele său, Felix, și el vândut de munchenezi lui Augsburg, în vară, n-a uitat și le-a plătit-o marți seară, cu golul înscris în minutul 87, pentru 1-1.

E adevărat că a beneficiat și de multe circumstanțe favorabile. La reușita din final, de gafa lui Neuer, care n-a reușit să agațe balonul la un corner. Iar pe ansamblu, de jocul modest al amfitrionilor.

Noul antrenor, Niko Kovaci, a schimbat jumătate de echipă, crezând că victoria va fi chiar și așa floare la ureche. N-a fost. Fără playmaker și cu Goretzka, un mijlocaș ofensiv, fundaș stânga!, Bayern a jucat slab și a plătit cu primele puncte în acest campionat. 

22 de goluri în 73 de meciuri a înscris Mario Götze pentru Bayern în Bundesliga

"Golul i-l dedic fratelui meu, Mario. La el m-am gândit primul după ce-am marcat. Pentru mine e o mare satisfacție" Felix Götze, jucător Augsburg Andra cere mii de euro per apariție. Ce s-a aflat despre momentul dedicat lui Halep

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - FC Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Clinceni - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1