INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Fostul jucător al lui Răzvan Lucescu a leșinat pe teren a doua oară în două luni!

Francezul Bafetimbi Gomis (35 de ani), atacantul lui Al-Hilal, s-a prăbușit pe teren în minutul 4 al meciului de sâmbătă
Francezul Bafetimbi Gomis (35 de ani), atacantul lui Al-Hilal, s-a prăbușit pe teren în minutul 4 al meciului de sâmbătă

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2021 13:38 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 13:50

Francezul Bafetimbi Gomis (35 de ani), atacantul lui Al-Hilal, s-a prăbușit pe teren în minutul 4 al meciului de sâmbătă. Suferă de o sincopă vasovagală.

Trecuseră doar patru minute din meciul Al-Hilal - Al-Quadisiyah (1-0), de sâmbătă. Într-un moment în care arbitrii verificau cu VAR o poziție de ofsaid, francezul Bafetimbi Gomis s-a prăbușit pe teren din senin, fără suflare. Doctorii au intrat rapid pe teren și atacantul în vârstă de 35 de ani și-a revenit. După patru minute, a reintrat pe teren și a evoluat până la sfârșit.

Ritmul cardiac și presiunea arterială scad brusc

Era a doua oară când Gomis leșina pe teren în acest an. Pe 18 februarie, a căzut în iarbă înaintea unei partide, la încălzire. Pe 20 august 2020, sub ochii lui Răzvan Lucescu, și-a pierdut cunoștința în timpul jocului. S-a trezit și a continuat să joace.

Fostul internațional francez (12 selecții, 3 goluri), ex-Lyon, Marseille și Galatasaray, suferă de o sincopă vasovagală. Ritmul cardiac și presiunea arterială scad brusc, declanșând leșinul. În cazul său, afecțiunea ce apare pe fond de stres i-a fost descoperită de medici încă din adolescență, dar nu îi pune viața în pericol.

VIDEO Imagini de la ultima zi a lui Răzvan Lucescu la Al Hilal

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

La 14 ani de la Palop și suferința lui Lucescu, portarul Sevillei înscrie în aceeași clipă: prelungiri, minutul 3 și 18 secunde!

Dennis Man și Valentin Mihăilă, colegi cu Gianluigi Buffon?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează