INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Răzvan Lucescu i-a cerut scuze antrenorului lui Panathinaikos, după victoria cu 2-0: „Îmi pare rău pentru reacția mea”

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a scăpat de coșmarul seriei negre, de 11 meciuri, foto: Imago
Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a scăpat de coșmarul seriei negre, de 11 meciuri, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 18 mai 2022 12:37 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 12:37

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a scăpat de coșmarul seriei negre, de 11 meciuri, câștigând cu 2-0 în fața lui Panathinaikos, pe care o va înfrunta și sâmbătă, în finala Cupei. A discutat cu Ivan Jovanovici și a pus capăt conflictului.

PAOK s-a trezit în ultima clipă. După o serie de 11 meciuri fără victorie în toate competițiile (7 înfrângeri, 4 egaluri), a învins în sfârșit. 2-0 cu Panathinaikos, marți seară, pe „Toumba", în etapa de final a play-off-ului. Trecuseră aproape două luni de la precedentul succes. 58 de zile. 

Pe cine vrea Mihai Stoica antrenor la FCSB: „Mi-l doresc. L-am atins la coarda sensibilă”
FCSB
Pe cine vrea Mihai Stoica antrenor la FCSB: „Mi-l doresc. L-am atins la coarda sensibilă”

Răzvan Lucescu: „Singura pată neagră a fost titlul furat" 

„Ne-am depășit cu mult limitele în acest sezon. Gândindu-mă prin ce am trecut, era imposibil să reușim mai mult. După semifinala cu Olympiakos, am jucat cu jumătate din echipă la fiecare trei zile, împotriva unor adversari proaspeți", a declarat Răzvan Lucescu la televiziunea elenă NOVA. 

Nu poate face o comparație între actualul sezon, primul din al doilea mandat la PAOK, și startul ca antrenor al alb-negrilor, în 2017-2018: „Acel an a fost complet diferit. Aveam meciuri la cinci zile și zburam. Singura pată neagră a fost titlul furat". 

A cucerit Cupa Greciei, dar a pierdut lupta cu AEK în campionat, după 0-3 la masa verde și cu AEK, și cu Olympiakos, din cauza unor incidente provocate de fanii și oficialii lui PAOK. 

Răzvan Lucescu s-a certat cu antrenorul și fanii adverși 

Poate cuceri și acum Cupa. Sâmbătă, la Atena, finala, tot cu Panathinaikos. Ar fi al 3-lea triumf al lui Răzvan în această competiție. „Și nu va fi doar trofeul, dacă vom câștiga", apasă tehnicianul. „Vom scrie istorie la PAOK cu ce am realizat, locul 2, o cupă și sferturi în Conference League". 

Marți, după meci, i-a cerut scuze lui Ivan Jovanovici, sârbul de pe banca lui Pana: "Îl respect pe Jovanovici și ca persoană, și ca antrenor. I-am zis că îmi pare rău pentru reacția pe care am avut-o la partida precedentă, de la Atena. Nu ar fi trebuit să mă port astfel. Nu am fost corect atunci nici față de el". 

Se referea la întâlnirea din 3 aprilie, când Panathinaikos învinsese cu 2-1. Răzvan se certase și cu Jovanovici, și cu fanii verzilor. 

„Jovanovici mi-a vorbit despre tata, spunându-mi că i-ar plăcea să poată antrena și el la 77 de ani. Eu nu știu ce voi face în doi-trei ani, poate voi pleca într-o călătorie în jurul lumii".

29 de victoriiare Răzvan Lucescu în al doilea mandat la PAOK, la fel ca numărul egalurilor (14) și eșecurilor (15) adunate

Citește și: 

Suspans până la final în Premier League: Liverpool a întors cu rezervele la Southampton, iar titlul se decide în ultima etapă

Eintracht Frankfurt - Rangers, finala Europa League » Echipe probabile + cele mai tari cote

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează