INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Reacția lui Răzvan Lucescu după ce a pierdut primul loc în Grecia: „Nimeni n-a avut programul nostru! Ne-a secătuit de puteri”

Răzvan Lucescu, la al șaptelea eșec în acest sezon cu PAOK / Foto: Imago
Răzvan Lucescu, la al șaptelea eșec în acest sezon cu PAOK / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 11:34 / Actualizat luni, 11 martie 2024 12:39

Răzvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, s-a plâns după eșecul din derby-ul cu Aris (0-1), de pe teren propriu: „Ne-a lipsit energia și norocul. Jucătorii mei, în special cei tineri, și-au pierdut încrederea. N-am avut aceeași voință și intensitate a jocului ca să fim primii la minge. Adversarii ne-au pedepsit la singura lor ocazie”.

PAOK a pierdut al doilea meci în trei zile, fără să înscrie! După 0-2 cu Dinamo Zagreb în Croația, în turul „optimilor" din Conference League, duminică seară a recidivat cu Aris (0-1), în derby-ul Salonicului (Aris câștigase și în tur, 2-1).

Ce a simțit Ladislau Boloni după a doua victorie la rând în Ligue 1 + Ce l-a nemulțumit la evoluția lui Metz
FRANȚA
Ce a simțit Ladislau Boloni după a doua victorie la rând în Ligue 1 + Ce l-a nemulțumit la evoluția lui Metz

Astfel, echipa pregătită de Răzvan Lucescu a fost detronată din fotoliul de lider în care se instalase la sfârșitul sezonului regular din Super League.

Pe locul al doilea, alb-negrii sunt încadrați de AEK Atena (62), plasată cu două puncte peste PAOK (60), și de Panathinaikos, cu o „lungime" în spate (59), după prima etapă a play-off-ului.

Răzvan Lucescu: „Am făcut iarăși cadou un gol adversarilor”

Răzvan Lucescu a găsit explicații pentru neașteptatul eșec de pe Toumba și a scos în față alibiul oboselii acumulate de jucătorii săi: „Programul ne-a secătuit. Ne-au lipsit energia și norocul.

În aceste meciuri cu adversari ce se apără jos trebuie să ai răbdare, să aștepți ocazia pentru a deschide jocul. Jucătorii s-au forțat pe parcursul derulării meciurilor, nu este mereu ușor să găsești energia necesară.

Aris a venit pentru o remiză, dar a scos mai mult. Și cu Dinamo Zagreb am comis o eroare, dăruind un gol adversarului. Nu am fost deloc imprevizibili în ultimii 20 de metri pentru a marca.

14dueluri a avut Răzvan Lucescu împotriva rivalei Aris ca antrenor în Super League din Grecia, cu bilanțul de 4 victorii, 4 egaluri și 5 eșecuri

Am risipit cele trei-patru ocazii create, dar trebuia să avem ceva mai mult noroc pentru a obține alt scor, pentru că voința a existat”.

Răzvan Lucescu: „Nimeni nu se aștepta să fim pe locul 2!”

Antrenorul român a explicat ce l-a deranjat: „În mai puțin de o lună am jucat 4-5 derby-uri plus două meciuri europene. Nicio echipă nu a avut programul nostru, mai ales serie de trei derby-uri în zece zile, ce ne-a luat din energie. Nu vreau să găsesc scuze legate de programare sau altceva.

Asta e situația în care suntem, numai că dacă ne uităm unde ne aflăm acum, poate că nimeni nu se aștepta: pe locul doi în campionat și cu încă un meci european în faza optimilor. Bine că vine pauza pentru meciurile interțări! Vom lucra pentru a ne reface energia și a ne recăpăta suflul”.

După returul cu Dinamo Zagreb din Conference League, PAOK nu va mai juca 13 zile. Pe 31 martie vine derby-ul cu Panathinaikos la Atena!

Când mintea nu e complet ok, ai reacții lente. Pricep că rezultatul e dezamăgitor și ca antrenor cu multă experiență înțeleg momentul delicat. Lucrurile au funcționat altfel decât în trecut, dar aceste neajunsuri pot fi îndreptate cu multă muncă.

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Jurgen Klopp, un car de nervi după gafa de arbitraj care a decis Liverpool - City » Întrebare directă pentru reporter: „Tu ce făceai?”
LIVERPOOL - MANCHESTER CITY 1-1
Jurgen Klopp, un car de nervi după gafa de arbitraj care a decis Liverpool - City » Întrebare directă pentru reporter: „Tu ce făceai?”
Brahim Diaz a ales între Spania și Maroc! Ce națională va reprezenta mijlocașul lui Real Madrid
MAROC
Brahim Diaz a ales între Spania și Maroc! Ce națională va reprezenta mijlocașul lui Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează