INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK SALONIC - PAS GIANNINA 0-1

Răzvan, ce dezamăgire! A pierdut toate recordurile: „Eu sunt primul vinovat” » A debutat și Mitriță

Răzvan Lucescu a pierdut primul meci la PAOK acasă, 0-1, contra celor de la PAS Giannina. Alex Mitriță a debutat și el oficial la alb-negri.
Răzvan Lucescu a pierdut primul meci la PAOK acasă, 0-1, contra celor de la PAS Giannina. Alex Mitriță a debutat și el oficial la alb-negri.

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2021 17:00 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 17:37

Răzvan Lucescu a pierdut primul meci la PAOK acasă, 0-1, contra celor de la PAS Giannina. Alex Mitriță a debutat și el oficial la alb-negri.

Răzvan Lucescu, înapoi la PAOK după doi ani. Și start blocat, o mare surpriză din primele clipe, 0-1 cu PAS Giannina, întâia sa înfrângere în campionat la Salonic, pe teren (pentru că au fost cele la masa verde, 0-3 și cu AEK, și cu Olympiakos, în 2017-2018). 

Nu s-a mai întâmplat de 52 de ani ca PAOK să piardă primul meci pe „Toumba” cu spectatori în tribune. Acel 0-2 cu Olympiakos, din 2003, fusese disputat în spatele porților închise.

Răzvan Lucescu, fără greci pe teren!

Surprinzător, antrenorul în vârstă de 52 de ani a ales o echipă fără niciun jucător grec. Numai străini și printre titulari, și printre cele 4 rezerve care au intrat în repriza secundă (nu se mai întâmplase din 2018-2019). Cei patru localnici au rămas pe bancă până la sfârșit.

Răzvan Lucescu: „Terenul nostru arăta ca în liga a treia”

„Eu sunt primul vinovat”, și-a asumat Răzvan responsabilitatea eșecului. „Totuși, nu meritam să pierdem. Am luat gol dintr-o situație stupidă”, a adăugat tehnicianul, nemulțumit că „nu am jucat rapid, nu am pasat așa cum îmi doream, nu am avut răbdare. În fața unor echipe care se apără ca PAS, trebuie să marchezi iute un gol, altfel riști să ai un rezultat precum al nostru”.

Lucescu e „dezamăgit de înfrângere, dar și de starea gazonului. Îmi pare rău să o spun, însă terenul nostru arăta ca în liga a treia. Nu ne-a permis să jucăm în viteză, cum ne place”.

38 de meciurifără înfrângere acasă, în campionat, avea Răzvan Lucescu la PAOK înaintea acestui 0-1 cu Giannina

15 jucătoride 12 naționalități a avut Lucescu pe teren duminică, în prima etapă; doar fotbaliștii greci i-au lipsit cu PAS

Alexandru Mitriță, debut fără vigoare

Alex Mitriță a jucat duminică primul său meci oficial la PAOK Salonic. A intrat în minutul 63 în locul japonezului Kagawa, ex-Dortmund și Man. United. Atacantul în vârstă de 26 de ani, împrumutat în acest sezon de la New York City FC, nu a influențat însă prea mult jocul alb-negrilor.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ovidiu Hațegan, delegat în Liga Campionilor » Arbitrează un duel de foc la Madrid

Luce, gata de al 110-lea meci în Liga Campionilor. Dar apare umbra lui Șevcenko

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează