INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL-HILAL

VIDEO+FOTO Răzvan Lucescu, în pericol! Al Hilal pierde din nou puncte

Al-Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat cu Al-Faysaly, scor 1-1, în runda cu numărul 15 a campionatului din Arabia Saudită. +8   FOTO
Al-Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat cu Al-Faysaly, scor 1-1, în runda cu numărul 15 a campionatului din Arabia Saudită.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 19:25 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 20:13

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat cu Al-Faysaly, scor 1-1, în runda cu numărul 15 a campionatului din Arabia Saudită.

Bafetimbi Gomis a deschis scorul în minutul 20. Atacantul a fructificat, cu capul, centrarea excelentă primită din partea dreaptă, de la Andre Carrillo.

Spre final, Julio Tavares i-a „furat” victoria lui Răzvan Lucescu, transformând fără emoții o lovitură de pedeapsă în minutul 83.

Al-Hilal, perioadă neagră în Arabia Saudită

După acest egal, liderul Al Hilal mai are doar un punct în fața lui Al Ahli, principala urmăritoare, care reușise să câștige duminică pe terenul lui Al Ettifaq, 2-1. Echipa lui Lucescu are mari probleme în campionat, unde a bifat o singură victorie în ultimele șase partide!

Runda următoare, Răzvan Lucescu va da piept cu Abha, formație poziționată la jumătatea clasamentului.

4 remizela rând a bifat Al-Hilal în campionat, în intervalul 26 decembrie 2020 - 15 ianuarie 2021

Cele mai tari imagini din meciul Al Faysaly - Al Hilal 1-1

+4 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Frank Lampard, demis de la Chelsea! Cine e favorit să îi ia locul

Cosmin Olăroiu, divorț iminent de Jiangsu! Ultima decizie a antrenorului + cu ce echipă negociază

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  25 Ianuarie 2021, 20:24

N-au zis Onoriu al mic si cu vivandiera ca Saudi Professional League e cel mai tare campionat din lume? Asa e cand joci in cel mai tare campionat, mai si pierzi. :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează