INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Pandemia de COVID-19 nu discriminează » Răzvan Lucescu și bogații de la Al-Hilal, salarii înjumătățite

Răzvan Lucescu, antrenor Al-Hilal +33   FOTO
Răzvan Lucescu, antrenor Al-Hilal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 21:55

Răzvan Lucescu (51 de ani), antrenorul lui Al-Hilal, a dezvăluit că pandemia de COVID-19 a constrâns clubul din Arabia Saudită să recurgă la înjumătățirea salariilor.

Această decizie a fost luată în vederea stabilizării clubului din punct de vedere financiar, în această perioadă în care echipele de fotbal nu realizează venituri.

„Absolut toată lumea trece printr-o situație complicată. Eu am discutat primul cu președintele clubului, era și firesc. Pentru aceste 4 luni, din martie până în iunie, când practic reluăm pregătirea, avem salariile tăiate la jumătate.

Nu a fost inițiativa mea, ni s-a cerut acest lucru, iar eu imediat am acceptat. Cu jucătorii încă au loc explicații, negocieri... cine nu înțelege, face o greșeală.

Foarte multe cluburi riscă să ajungă în faliment. Există posibilitatea ca peste 4-5 luni să se ajungă la întârzieri ale salariilor. Noi nu am avut până acum nicio întârziere, suntem plătiți până în ianuarie, acum urmează să se plătească și pentru luna februarie”, a declarat Răzvan Lucescu la TV Telekom Sport.

Răzvan Lucescu, lider în Arabia Saudită

Înainte de suspendarea campionatului, Al Hilal traversa o perioadă foarte bună. Formația antrenată de Răzvan Lucescu este liderul campionatului Arabiei Saudite, având un avans de 6 puncte față de ocupanta locului secund.

Răzvan Lucescu a preluat echipa din Arabia Saudită în iulie 2019 și a câștigat deja un trofeu alături de aceasta: Liga Campionilor Asiei.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+29 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre familia Lucescu:

EXCLUSIV Mircea Lucescu, afectat de dispariția lui Radomir Antic: „Faptul că a reușit asta arată cât era de special”

Soții Lucescu și singura știre din sport care i-a făcut să zâmbească în aceste zile: „Cea mai mare bucurie!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează