INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO Copilul teribil al lui Răzvan Lucescu! Un jucător al lui PAOK a bătut un record care rezista de aproape 60 de ani: „Are un mare viitor”

Stefanos Tzimas
Stefanos Tzimas

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 13:23 / Actualizat luni, 06 martie 2023 13:23

Stefanos Tzimas a devenit cel mai tânăr marcator din istoria lui PAOK, la 17 ani, o lună și 27 de zile. PAOK a învins-o cu 6-0 pe Ionikos.

Cel mai net succes al lui Răzvan Lucescu la PAOK în acest sezon. 6-0 cu Ionikos la Salonic, prima oară când echipa lui înscrie mai mult de trei goluri într-un meci oficial în 2022-2023.

Ce se întâmplă înainte de Sepsi - CFR: Marcel Pușcaș se duce de urgență la meciul vital pentru play-off
Sepsi - CFR Cluj
Ce se întâmplă înainte de Sepsi - CFR: Marcel Pușcaș se duce de urgență la meciul vital pentru play-off

Se întâmplă cu Răzvan Lucescu. Performanța rezista de 59 de ani

În minutul 71, l-a chemat de pe bancă pe Stefanos Tzimas, un adolescent care debutase cu o săptămână înainte la seniori, la 0-0 cu Giannina. Puștiul, un atacant pe care jurnaliștii greci îl consideră o mare promisiune, a înscris în prelungiri, devenind cel mai tânăr marcator din istoria lui PAOK.

  • 17 ani, o lună și 27 de zile are Tzimas.

Stefanos a bătut un record care rezista de aproape șase decenii. Îl deținea Giorgos Koudas, din 4 ianuarie 1964. Acesta avea la acea vreme 17 ani, 4 luni și 9 zile.

Răzvan Lucescu avertizează: „Poți trece ușor pe calea greșită”

„Tzimas are un mare viitor. Sunt fericit pentru el, a fost doar al doilea meci și a înscris deja”, a spus Lucescu, avertizând: „Pentru a ajunge în top, are un lung drum de parcurs. Toți trebuie să rămânem calmi și să-l lăsăm să muncească, să se dezvolte. La vârsta lui, poți trece ușor de pe calea corectă pe cea greșită”.

Citește și:

Antrenorul lui Beșiktaș nu-l forțează pe Maxim: „Psihic, a trecut printr-o perioadă dificilă”

Roy Keane pune la zid vedetele lui Manchester United: „Eu asta aș face după 0-7 cu Liverpool”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  06 Martie 2023, 17:34

sa vedem in 2-3 ani, la ce echipe vor ajunge copilul asta, Enes Sali si Adrian Mazilu, de la FArul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează