INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Răzvan Lucescu va antrena un fost stelist » Antrenorul ar urma să debuteze sîmbătă pe banca lui Skoda Xanthi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 13:46

Răzvan Lucescu şi-a găsit un nou angajament după despărţirea de Petrolul. Tehnicianul român o va antrena pe Skoda Xanthi, anunţă presa elenă.

Debutul antrenorului pe banca tehnică a grecilor ar urma să aibă loc sîmbătă în meciul de campionat cu Panionios. La Skoda joacă şi Pantelis Kapetanos, campion cu Steaua şi CFR Cluj.

Noua formaţie a românului ocupă locul 12 în campionatul din Grecia, cu 5 puncte după primele 4 etape. Skoda Xanthi s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut după un meci de baraj.

Echipele antrenate de Răzvan Lucescu: FC Braşov, Rapid, El Jaish şi Petrolul Ploieşti. Tehnicianul a mai condus şi naţionala României.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
catalin931
catalin931  •  25 Septembrie 2014, 12:21
Postat de steaua.libera pe 24 Septembrie 2014, 14:33

Poza din articol spune multe despre Razvan: antrenor inchipuit si cocalar (priviti ecusonul unde sta)

Pentru cultura ta generala, daca ai purta un ecuson, ai face-o la fel. Este mai comod. Nu sa stai cu el atarnat la gat, ca un bou. In rest ai dreptate.

darkdark
darkdark  •  24 Septembrie 2014, 15:16

e clar ... anul asta nu mai scapa de retrogradare :)))

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Septembrie 2014, 14:33

Poza din articol spune multe despre Razvan: antrenor inchipuit si cocalar (priviti ecusonul unde sta)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează