INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Răzvan Lucescu a decis! A avut de ales între Al Hilal și oferta de 4 milioane de dolari de la Fenerbahce

Razvan Lucescu va continua la Al Hilal
Razvan Lucescu va continua la Al Hilal

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2020 12:10

Răzvan Lucescu (51 de ani) n-a acceptat un salariu de 4 milioane de dolari anual și 50.000 primă la victorie de la Fenerbahce pentru că își va prelungi cu două sezoane contractul cu Al Hilal, echipă care e lider autoritar în Arabia Saudită.

Fenerbahçe și-a luat adio de la visul instalării lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică. Turcii de la Fanatik, preluând informațiile agenției arabe Sport360.com, au dezvăluit că antrenorul român „a refuzat oferta uriașă făcută de clubul din Istanbul și a ales să stea la Al Hilal". 

„Galben-albaștrii" i-au pus pe masă un contract de 4 milioane de dolari anual plus primă de 50.000 $ la victorie. Pe lângă tentația de a-l avea consilier alături pe Mircea Lucescu, tatăl său fiind plătit cu 2 milioane!

Răzvan Lucescu, clauză anti-COVID-19!

Luce junior avea chiar și o clauză în acordul propus potrivit căreia veniturile sale nu erau afectate de consecințele crizei provocate de coronavirus. „Răzvan Lucescu a decis să continue la actuala sa echipă, cu care mai are un an de contract și, mai mult, antrenorul de succes își va prelungi înțelegerea cu 2 ani", au explicat turcii de la Fanatik. Actuala îi garantează exact aceiași bani pregătiți, degeaba, de Fenerbahçe.

Răzvan Lucescu, 51 de ani,n timp ce Fener e pe 7 în Super LigCIFRA7 trofee a cucerit Răzvan Lucescu în cariera de antrenor, cele mai multe la PAOK (trei: titlul în 2019 și două Cupe ale Greciei, în 2018 și 2019)

VIDEO. Revine fotbalul de top! Totul despre primul meci tare: Borussia Dortmund - Schalke

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Englezii sunt siguri: Liverpool, campioană în Premier League! Un jucător protestează: „E o glumă de rahat”

Legendă a Angliei, victima rasismului: „Dacă iau coronavirus, o să tușesc pe fața ta! O sentință la moarte”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  12 Mai 2020, 17:16

In opinia mea Lucescu jr. a gresit !! Cu siguranta ca in anul competitional care vine nu va putea repeta succesele din acest an !! Arabii nu vor sta pe ganduri si il vor destitui, ramanand astfel fara echipa !! Singurul motiv care l-a determinat sa ramana sunt bani, la care s-a adaugat, cu siguranta, si faptul ca Fenerbahce nu a fost atat de hotarata sa-i ofere un contract !!

cri5ti
cri5ti  •  12 Mai 2020, 14:52

Vrajeala.. 4 milioane/an, nu cred ca ii da nici Al Hilal... și mai era și tentația unui mediu mai propice performantei la Fener.. era Europa.. campionat tare.. cupe europene. plus ca era un club destul de mare.. Dacă lua banii aia accepta instant

Vezi toate comentariile (2)
Comentează