INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Răzvan Marin, dorit înapoi în Belgia: „Nu mai avem un jucător ca el”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 17:43

Wilfried Van Moer (75 de ani), o fostă legendă a lui Standard Liege, îi simte lipsa lui Răzvan Marin (23, mijlocaș central), fostul jucător al formației din Belgia, în prezent fotbalistul lui Ajax Amsterdam.

Standard nu are pe cineva care să conducă jocul la mijlocul terenului. Nu mai avem un jucător ca Răzvan Marin, deși sunt fotbaliști foarte buni și acum în linia de mijloc”, a declarat Van Moer, potrivit walfoot.be.

Wilfried Van Moer a cucerit trei titluri de campion alături de Standard Liege în sezoanele 1968-1969, 1969-1970 și 1970-1971. De asemenea, fostul mijlocaș al „roșilor” a fost desemnat de 3 ori cel mai bun jucător al anului în Belgia.

Răzvan Marin, înapoi pe teren pentru Ajax

„Tricolorul" Marin a jucat 9 minute la o nouă înfrângere a „lăncierilor": Utrecht - Ajax 2-0. A patra în ultimele cinci meciuri jucate în toate competițiile.

Antrenorul Erik ten Hag și-a amintit că mai există și Răzvan Marin. Jucătorul căruia îi refuzase împrumutul la Bruges în această iarnă, dar pe care nu l-a folosit absolut deloc în ultimele opt partide în toate competițiile.

O dată l-a lăsat chiar în tribună, la Madrid, cu Getafe. La 0-2 cu Utrecht, mijlocașul în vârstă de 23 de ani a fost folosit nouă minute, fără însă vreo influență asupra jocului.

17 partidea evoluat Răzvan Marin la Ajax (47,5 este media minutelor)

12,5 milioane de euroa plătit Ajax pentru transferul lui Marin de la Standard Liege

VEZI ȘI:

Coronavirusul dă peste cap și Premier League » Managerul Roy Hodgson, interzis de regula gândită de Federație!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ajacied
ajacied  •  08 Martie 2020, 12:05

Non valorile aduse de Ajax anul acesta (Razvan Marin, Alvarez, Martinez) au adus clubul in situatia sa rateze aproape toate obiectivele, in cupele europene sunt out, cupa Olandei out, in campionat deja AZ i-au egalat la puncte. Ziaristii fac rau fiindca, in loc sa spuna adevarul (lipsa valoarii), incearca sa dea vina pe antrenor, conducere etc.

dumiwow
dumiwow  •  07 Martie 2020, 22:43

Ca multi altii s-a dus sa frece banca de rezerve. Si se mai mira majoritatea de ce oare nationala nu mai face nimic. De aia...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează