INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Răzvan Raț se implică în scandalul nazist din Spania: "Între a-ţi susţine ţara şi a fi nazist este o mare diferenţă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 13:02

Răzvan Raț, fundașul român al celor de la Rayo Vallecano, a comentat scandalul izbucnit în Spania, după ce fanii echipei sale au refuzat transferul ucraineanului Roman Zozulya de la Betis, pe motiv că ar fi simpatizantul unei grupări extremiste.

'Nu pot spune nimic special despre el. Am jucat de multe ori împotriva lui, mi se pare un jucător bun, care şi-a făcut treaba la Dnepr.

Dar între a-ţi susţine ţara şi a fi nazist este o mare diferenţă. Orice jucător care ar putea ajuta pe Rayo este binevenit să vină la noi. Eu nu ştiu dacă este vinovat de ceva sau nu, dar trebuie aduse dovezi dacă se susţine ceva.

Dacă e adevărat, atunci fanii au dreptate şi asta e, dar dacă nu este aşa, atunci orice acţiune nu are sens", a declarat Răzvan Raț, conform TV Digi Sport.

Atacantul ucrainean fusese împrumutat de Betis Sevilla în liga a doua, la Rayo Vallecano, însă fanii madrilenilor au refuzat transferul acestuia, acuzându-l pe jucător de simpatii naziste. (DETALII, AICI)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
paulg40
paulg40  •  07 Februarie 2017, 13:38

Este prost inteles termenul nazist.Unii habar nu au ca vine de la un partid al muncitorilor germani.Steagul nationalismului mondial este aceasta miscare.Asa cum evreii sionisti au democratia adica ***.Voi cu cine tineti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unrealu
unrealu  •  07 Februarie 2017, 13:30

"este binevenit să la noi". Ai uitat un cuvant in propozitie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează