INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Reacția lui Mido după ce conaționalul Salah i-a doborât recordul în Europa

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 00:17

Legendarul jucător egiptean Ahmed Hossam ‘Mido’ consideră că Mohamed Salah va ajunge cât de curând la Real Madrid.

În vârstă de 25 de ani, Salah traversează una din cele mai bune perioade ale carierei sale. Atacantul lui Liverpool a marcat, sâmbătă, două goluri în victoria echipei sale de pe teren propiu cu Southampton scor 3-0, devenind astfel egipteanul cu cele mai multe goluri marcate în Europa, 79, devansându-l pe Mido care înscrisese de 78 ori.

După performanța reușită, însuși Mido, ajuns acum la vârsta de 34 de ani, a ținut să îl felicite pe Salah printr-o postare publicată pe contul său de twitter.

"Felicitări lui Salah pentru că a devenit egipteanul cu cele mai multe goluri înscrise în Europa, însă mai are multe de înscris. Amintiți-vă când fanii lui Liverpool au râs de mine acum trei ani când am zis că Salah este de zece ori mai bun ca Sterling. Ei bine, acum ei văd că am avut dreptate. Ține-o tot așa, fiule!

Salah are mentalitatea de a juca ani mulți la cel mai înalt nivel ceea ce ne-a lipsit nouă, tuturor egiptenilor, care am avut șansa de a juca în Europa. Cred că Salah nu va sta mult la Liverpool și va ajunge la Real Madrid", a scris Mido, care antrenează în prezent în prima ligă egipteană formația Wadi Degla SC.

Salah a venit la Liverpool de la AS Roma, în iulie 2017, pentru 42 de milioane de euro. Egipteanul mai are contract cu "cormoranii" până în iulie 2022.

18 partide a bifat Salah în acest sezon în toate competițiile reușind 14 goluri 4 asisst-uri

sursa: goal.com 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează