INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COMUNICAT

Reacția oficială a echipei Barcelonei după sentința în cazul lui Messi » Comunicatul remis de catalani

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 19:34

FC Barcelona a publicat astăzi un comunicat oficial pe site-ul clubului, în care îl asigură pe Messi de sprijinul clubului, după ce fotbalistul a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală.

"FC Barcelona îl va susține în totalitate pe Leo Messi și pe tatăl său în legătură cu sentința pentru evaziune fiscală enunțată astăzi de Tribunalul din Barcelona.

Clubul, în acord cu serviciul de acuzare al Guvernului, condsideră că jucătorul, care și-a rezolvat problemele cu Fiscul spaniol, nu este sub nicio formă responsabil penal de acuzațiile care i-au fost aduse în acest caz.

FC Barcelona continuă să fie la dispoziția lui Leo Messi și a familiei sale pentru a-i susține în orice acțiune decid să întreprindă pentru apărarea onesității jucătorului și ale intereselor sale legale", se arată în comunicat.

Procesul în care Messi a fost găsit vinovat a fost intentat de Fiscul spaniol pentru o fraudă fiscală de 4,1 milioane de euro din impozite neplătite în perioada 2007-2009.

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează