INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

Reacția unui fost star din fotbalul european: "O viață a unui francez nu valorează cu nimic mai mult decît cea a unui copil palestinian"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 03:07

Fostul mare atacant al Sevillei, Frederic Kanoute (Mali), este musulman și și-a exprimat punctul de vedere referitor la ceea ce se întîmplă în Europa.

Tot mai multe atentate teroriste țin populația Franței, dar și a altor țări, sub teroare. Pentru a da o nuanță situației, Kanoute, 38 de ani, a făcut o paralelă cu înfruntările militare dintre Israel și teritoriile palestiniene.

"Ceea ce se întîmplă în Paris e un dezastru, dar asta se întîmplă zilnic și în alte părți ale lumii. O viață a unui francez nu are vreo valoare mai mare decît a unui copil palestinian.

În Europa toată lumea este solidară atunci cînd e vorba de europeni sau americani, dar nimănui nu-i pasă de ceea ce e în afară. În 2008, eu am fost amendat de Liga Profesionistă pentru că mi-am arătat sprijinul pentru Palestina.

Atunci, războiul a fost mult mai grav. Problemele din Franța sînt sociale, nu religioase, chiar dacă toată lumea pune totul pe seama religiei. Să știți că 99% dintre musulmani nu sînt de acord cu aceste atrocități. Mulți sînt oameni pașnici.

Oamenii trag repede concluzii, că religia noastră îndeamnă la violență, dar nu e așa. Islamul este o religie a păcii, ne împinge să trăim în pace cu toată lumea.

Cît despre teroriști, ei au demonstrat că sînt dușmanii întregii lumi, indiferent de culoare sau religie", a zis Kanoute conform Marca.

În 2008, miliția teroristă Hamas a lansat mai multe mii de rachete din Fîșia Gaza înspre statul Israel. Într-o operațiune de 3 săptămîni de pedepsire a vinovaților și de distrugere a infrastructurii teroriste, Israelul a omorît peste 1100 de palestinieni, majoritatea militanți ai miliției sunnite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
madskills
madskills  •  18 Noiembrie 2015, 21:16
Postat de ortega pe 18 Noiembrie 2015, 20:01

Oricum , arabii trebuie măcelăriți TOȚI ! NU EXISTĂ ARAB BUN ! Barbarii ăștia de arabi , cu mentalitatea lor de secol 14 trebuie să dispară . 20-30 de bombe nucleare ar rezolva o mare problemă a omenirii ...

Daca tie nu iti este sters contul, eu jur ca nu mai intru pe site-ul asta. Inseamna ca moderatorii sunt la fel de bolnavi ca tine daca tolereaza asemenea comentariu. Nici n-am cuvinte sa ma pot exprima cat de dezgustator esti copile.

ortega
ortega  •  18 Noiembrie 2015, 20:01

Oricum , arabii trebuie măcelăriți TOȚI ! NU EXISTĂ ARAB BUN ! Barbarii ăștia de arabi , cu mentalitatea lor de secol 14 trebuie să dispară . 20-30 de bombe nucleare ar rezolva o mare problemă a omenirii ...

radumatei
radumatei  •  18 Noiembrie 2015, 19:21
Postat de fangigi pe 18 Noiembrie 2015, 13:58

Crezi? Parca francezii au fost macelariti la ei acasa de musulmanii lui Kanoute, nu francezii s-au dus peste palestinieni sa le omoare copiii! Datorita acestui fel de propaganda, cum ca si ei sunt oameni si sa-i primim in tara si in casa noastra, in curand ne va fi si frica sa iesim pe strada!

Mai verifica-ti sursele. Francezii au fost macelariti de cetateni francezi sau belgieni, nu de ”musulmanii lui Kanoute”. E treaba francezilor de ce i-au incalzit la sin pe arabi timp de 2-3 generatii, dar recunoasteti ca teroristii sint nascuti si crescuti in inima Europei, nu sint invadatori veniti din spatiu.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează