INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Reacție nervoasă a lui Dani Alves după meciul cu Espanyol: "Mi-e rușine că face parte din acest sport! Ce gunoaie nenorocite sînt"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 15:11

Barcelona a cîștigat miercuri, scor 4-1, meciul din Cupa Regelui Spaniei, cu Espanyol.

Meciul a fost unul tensionat, iar la finalul partidei jucătorii celor două echipe au avut o altercație pe tuneul spre vestiare.

Astăzi, Dani Alves, fundașul Barcelonei, a postat pe contul de Instagram o fotografie din meciul cu Espanyol și un mesaj dur la adresa presei din Spania. Brazilianul îi critică pe ziariștii spanioli pentru că au vorbit mai mult despre scandalurile din timpul meciului, decît despre spectaculozitatea partidei.

"Este adevărat că în fiecare zi îmi este tot mai rușine că fac parte din acest sport, de cum ne folosesc și de cum se joacă ei cu noi.

Mă gîndeam că într-o zi vom ieși pe rînd să ne apărăm culorile sau echipele. Mă gîndeam că dacă voi cîștiga sau voi pierde, mă voi duce acasă supărat și voi medita la cea am făcut greșit sau o să mă bucur de ceea ce am făcut bine.

Azi sîntem doar obiecte utilizate de presă în beneficiul ei, ca presa să își vîndă ziarele. Se vorbește din ce în ce mai puțin de fotbal, de strategie, de jocuri, de goluri, de parade și de spectacol! Ce gunoaie nenorocite sînt" a fost mesajul lui Dani Alves.

 dani alves

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
almaviva
almaviva  •  08 Ianuarie 2016, 17:40

Raspunsul este simplu: nu va mai comportati ca niste scandalagii figuranti si atunci presa va scrie numai despre meci si nimic altceva. Cand Suarez incita spiritele prin comportamentul lui nesportiv, cand Pique cauta numai scandaluri prin postarile lui pe site-uri sociale samd - atunci evident ca presa are datoria sa raporteze toate acestea. Am impresia ca cei de la Barcelona vor numai osanale in presa, nimic altceva.

vasglo
vasglo  •  08 Ianuarie 2016, 17:19

"Azi sîntem doar obiecte utilizate de presă în beneficiul ei, ca presa să își vîndă ziarele. Se vorbește din ce în ce mai puțin de fotbal, de strategie, de jocuri, de goluri, de parade și de spectacol! Ce gunoaie nenorocite sînt" - Felicitari pentru curajul de a publica parerea lui Alves despre voi, jurnalistii! Asta trebuie sa fie motto-ul fiecarui postac, fie el stelist, catelus, ***, sumudian, gigilian, reghelian, strambulian, cufurian, iesean, oltean, etc, despre voi, dragilor!...-:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

959386837432185
Dely Alex  •  08 Ianuarie 2016, 16:31

ca ia 10 mil de euro pe an nu ii este rusine ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează