INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

READING // George Pușcaș a ales tratamentul pentru luxația de la umăr » Ce riscă românul

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 15:36

George Pușcaș (23 de ani, atacant), atacantul lui Reading, nu s-a mai operat. Dacă ar fi făcut-o, risca să stea patru luni și să rateze barajul României cu Islanda din Liga Națiunilor. Dar cât va rezista umărul lui?

Accidentat pe 11 decembrie, la 1-1 cu Barnsley, George Pușcaș a fost consultat de un reputat ortoped britanic la acea vreme. Avea umărul dislocat.

Doar s-au ameliorat durerile?

Specialistul l-a avertizat că, dacă va fi supus unei intervenții chirurgicale, nu va putea juca trei-patru luni. Riscând să rateze meciul din Islanda, semifinala play-off-ului pentru Euro 2020. Cu tratament, în maximum o lună era înapoi pe teren. Totuși, operația ar fi rezolvat problema. Tratamentul doar ar fi ameliorat-o.

„Să vedem cum rezistă umărul"

Atacantul a ales a doua variantă. Să revină cât mai repede. Sâmbătă, la fix o lună de la leziune, a jucat din nou la Reading. Intrat după o oră, la 1-1 cu Nottingham Forest, el a pus presiune pe Figueiredo, fundașul „pădurarilor" trimițând mingea în proprie poartă.

La conferință, managerul gazdelor, Mark Bowen, a fost întrebat și despre Pușcaș: "Mă bucur că îl am iar în echipă. De-abia îl așteptam. Acum, să vedem cum rezistă umărul". Sugerând că zona a rămas fragilă.

„Mi s-a dislocat când am strănutat"

Cristi Chivu povestește cât a suferit în prima parte a perioadei Inter, 2007-2008: „Am învățat să-mi pun umărul la loc, apoi am mers la Euro și, într-o dimineață, umărul meu s-a dislocat când am strănutat".

7este nota primită de George Pușcaș pe site-ul GetReading după 1-1 cu Forest

„E bine că s-a întors după ce a lipsit șase meciuri din cauza accidentării. A fost aproape de gol cu un voleu îndrăzneț. A forțat autogolul" - GetReading

vezi și:

LIVERPOOL // Jurgen Klopp, record all-time în Europa » Are mai multe puncte decât Tottenham și Arsenal la un loc!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  12 Ianuarie 2020, 18:57

Nu mai *** toti ratatii impinsi asta a mancat calificari si la copii si juniori si la U21 si la nationala mare cat il mai suportam?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează