INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real amendată cu 2,5 milioane de euro

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

Real Madrid va trebui să plătească de pe urma unei greşeli comise de fostul preşedinte Ramon Calderon (foto).

 

În mandatul său, Calderon a demarat construcţia unei reşedinţe pentru jucătorii de la echipele de tineret pe un teren destinat exclusiv activităţilor sportive, respectiv în incinta bazei de la Valdebebas. "Clădirea se află la un kilometru de terenurile de antrenament, chiar la intrarea în baza sportivă, şi aduce mai mult cu un hotel", a scris cotidianul Marca.

Comisia de Urbanism a Madridului a aflat şi a blocat construcţia, iar mai nou a decis să amendeze clubul cu 2,5 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  12 Februarie 2010, 15:42

Real Madrid este clubul cu una dintre cele mai mari datorii catre stat in Spania , daca nu chiar primul. Datoriile cluburilor se ridicau acum 2 ani parca la 1 miliard euro. Si faptul ca i-a amendat arata ca lor le pasa. Daca tie iti place ca la noi , sa construiasca astia si in parcuri sa fii sanatos ,la ei nu e asa.

 •  12 Februarie 2010, 15:30

@dani: regele spaniei a dat cadou realului cateva sute de milioane de euro acum 3-4 ani asa doar ca ii place lui de real, asa ca lasa-ne cu faze de genu real plateste impozite la stat.

 •  12 Februarie 2010, 15:02

La bani lor ... ce sunt 2,5 mil pt. Real Madrid ??? :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează