INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

„Haaland, Bellingham, Alphonso Davies” » Spaniolii dezvăluie planul SF de mercato

Erling Haaland/ foto Imago Images
Erling Haaland/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 01 ianuarie 2023 21:12 / Actualizat duminica, 01 ianuarie 2023 22:02

Real Madrid, campioana Spaniei și a Europei în 2022, plănuiește că ia cu asalt piața transferurilor începând cu vara lui 2023.

„Albii” au o țintă clară pentru acest an: Jude Bellingham (19 ani), mijlocașul Borussiei Dortmund. Iar în 2024 ar vrea să aducă alte două vedete, potrivit AS. Este vorba de Erling Haaland (22 de ani), atacantul lui Manchester City, și Alphonso Davies (22 de ani), fundașul stânga de la Bayern.

Guardiola le-a stricat Revelionul fanilor lui Manchester City! A făcut anunțul în ultima zi din 2022
MANCHESTER CITY
Guardiola le-a stricat Revelionul fanilor lui Manchester City! A făcut anunțul în ultima zi din 2022

Mutările ar avea ca scop schimbarea generațiilor la Real Madrid, cu Bellingham și Haaland înlocuitorii de drept pentru Modric (37 de ani), respectiv Benzema (35 de ani). Și Endrick (16 ani, atacant) este parte din plan, dar transferul lui de la Palmeiras este deja oficial.

Operațiunea Bellingham ar urma să aibă loc în 2023

Real Madrid îl vrea pe Jude Belllingham din vară. El este curtat și de echipe din Premier League, precum Liverpool sau Manchester United și City. Internaționalul englez plecat din Regat în 2019, de la Birmingham, nu ar vrea să joace momentan în Premier League, notează sursa menționată.

Florentino Perez ar vrea ca negocierile să se poarte în jurul sumei de 120 de milioane de euro cu omologii de la Dortmund. Omul de afaceri are și un atu, relația bună cu Hans-Joachim Watzke, șeful Borussiei.

Haaland și Davies, ținte pentru 2024

În 2024, atunci când va putea ajunge la Madrid și Endrick, transferat și lăsat în continuarea la Palmeiras, Perez are în plan să îi aducă pe noul stadion „Santiago Bernabeu” pe Erling Haaland și Alphonso Davies.

Norvegianul ar avea o clauză în contractul cu Manchester City potrivit căreia ar putea pleca peste un an și jumătate pentru 150 de milioane de euro, potrivit AS. Spaniolii dezvăluie că între Perez și anturajul lui Erling s-au construit deja punți de la discuțiile pentru transferul ratat în vară, când Haaland a ales City.

Alphonso Davies ar fi adus ca înlocuitor pentru Ferland Mendy, actualul titular al postului de fundaș stânga. Francezul nu ar fi însă 100% pe placul madrilenilor, datorită erorilor pe plan ofensiv.

Contractul lui Davies cu Bayern expiră în 2025, iar vara lui 2024 ar fi considerată drept perioada ideală pentru a lansa ofensiva pentru un transfer galactic.

70 de milioane de euroeste cota lui Alphonso Davies

Citește și: 

„Messi a omorât moda” » Ținuta de Revelion a argentinianului a făcut valuri

Pele și misterioasa cutie din vestiarul lui Santos. În urmă cu 48 de ani, legendarul brazilian a dat ordin să fie deschisă când el va muri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează