INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Exod la Real Madrid » 8 jucători, puși pe lista de transferuri de Florentino Perez

Marcelo și Eden Hazard/ foto: Imago
Marcelo și Eden Hazard/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 21:28 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 21:41

Real Madrid se pregătește pentru o vară furtunoasă pe piața transferurilor. 8 jucători din lotul lui Ancelotti se pregătesc de plecare, iar printre ei se numără și 4 nume grele: Hazard, Marcelo, Isco și Bale. 

Marcelo, Isco și Bale își termină contractul în vară, iar Real Madrid nu își dorește să le prelungească înțelegerile. Alți 4 jucători, cu particularitățile lor, au ușa de ieșire deschisă: Vallejo, Ceballos, Jovic și Mariano, anunță as.com.

Panică la Barcelona » Doi puști minune au refuzat prelungirea contractelor cu trupa lui Xavi
BARCELONA
Panică la Barcelona » Doi puști minune au refuzat prelungirea contractelor cu trupa lui Xavi

Real Madrid renunță la 8 jucători

Marcelo (33 de ani) va o părăsi pe Real Madrid după 15 ani, timp în care a câștigat 23 de trofee cu „albii”. Brazilianul și-a pierdut statutul de titular în urma venirii lui Ferland Mendy pe „Bernabeu”, în 2019. Căpitanul madrilenilor are 567 de minute în acest sezon, jumătate din totalul din sezonul trecut și mai puțin de o treime din ceea ce reușea în urmă cu doi ani.

Isco (29 de ani) și Gareth Bale (32 de ani), ambii veniți la Real Madrid în 2013, vor pleca de asemenea din postura de jucători liberi de contract. Spaniolul este așteptat să semneze cu o altă echipă din La Liga, în timp ce Bale s-ar putea retrage, dacă naționala sa nu se va califica la Campionatul Mondial din Qatar (21 noiembrie 2022 - 18 decembrie 2022).

Dacă Țara Galilor va trece de barajul de calificare la Campionatul Mondial, Bale ar urma să semneze pe un an cu Swansea sau Cardiff City, pentru a avea meciuri în picioare înaintea Turneului Final.

Mariano Diaz (28 de ani) și Luka Jovic (24 de ani), cei doi atacanți, sunt și ei foarte aproape de plecare. Antrenorul Ancelotti i-a titularizat doar de câte 2 ori pe fiecare în acest sezon. În lipsa lui Benzema, accidentat, italianul l-a folosit pe Rodrygo pe poziția de atacant central, la înfrângerea cu Barcelona din weekend, 0-4. Mariano a intrat la pauză, iar Jovic a rămas pe bancă pe tot parcursul partidei.

3 goluria marcat Luka Jovic la Real Madrid, în 3 sezoane

Alți doi jucători pe care Ancelotti s-a bazat foarte puțin sunt Jesus Vallejo, fundaș central, și Dani Ceballos, mijlocaș. Cei doi fotbaliști de 25 de ani vor fi scoși la vânzare de clubul madrilen.

Eden Hazard (31 de ani), belgianul venit în 2019 de la Chelsea, este de asemenea pus pe lista de transferuri. Jucătorul transferat în schimbul a 100 de milioane de euro a fost măcinat de accidentări și nu a putut să se impună pe „Santiago Bernabeu”.

Conform sursei menționate, președintele Florentino Perez speră să își recupereze o parte din suma investită în urmă cu 3 ani. Conducerea madrilenă ar dori cel puțin 40 de milioane de euro în schimbul internaționalului belgian.

16 milioane de euroeste cota lui Eden Hazard, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Naționala Angliei protestează față de Qatar: „N-am ales noi acest loc pentru CM”

Alarmă la Torino » După Dybala, Juventus poate pierde încă un jucător important gratis

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  24 Martie 2022, 12:12

Marcelo trebuie sa plece urgent, este o gloaba cocalara care face urit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează