INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid nu se oprește! Florentino Perez a cheltuit 303 milioane pentru a opri dominația Barcelonei + ce sumă plătește pentru Paul Pogba

Luka Jovic și Florentino Perez // FOTO: Reuters
Luka Jovic și Florentino Perez // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 11:59

Real Madrid a transferat deja 5 jucători pentru care a plătit cu 303 milioane de euro, cu 49 de milioane mai mult ca la revoluţia din 2009, cu Cristiano Ronaldo , Kaká, Karim Benzema şi Xabi Alonso.

Cel mai prost sezon din ultimele două decenii l-a obligat pe Florentino Pérez, președintele lui Real Madrid, să investească în reconstrucţia masivă a Madridului. Şi preşedintele blanco a spart banca. Nici nu a trecut o jumătate de lună din mercato şi deja a doborât recordul clubului. O dată cu oficializarea transferului fundaşului Ferland Mendy de la Lyon, 48 de milioane de euro plus 5 milioane variabile, Real a atins 303 milioane € cheltuite doar pentru cinci jucători!

Urmează şi Pogba?

În 2009, începea în forţă al doilea său mandat pe Bernabéu, cu o colecţie strălucitoare de staruri, Cristiano Ronaldo, Kaká, Benzema şi Xabi Alonso plus Raúl Albiol, Negredo, Arbeloa şi Adán, pentru care plătea 254 de milioane.

Şi acum, dacă i-l mai aduce lui Zidane pe Pogba, care, la 150 de milioane €, ar deveni cea mai scumpă lovitură a lui Pérez, poate pulveriza bariera de 450 de milioane.

Totodată, Madridul ar reuşi cea mai costisitoare campanie estivală de achiziţii din istoria fotbalului mondial.  Mult peste ceea ce au făcut în vara lui 2017 Barcelona, în principal cu Dembelé şi Coutinho, 374,5 milioane, şi Pep la Manchester City, 317,5 milioane. 

TRANSFERURI REAL 2018-2019

Eden Hazard (Chelsea): 100*
Luka Jovic (Frankfurt): 60
Eder Militão (FC Porto): 50
Ferland (Mendy Lyon): 48
Rodrygo (Santos): 45
* Cifrele sunt în milioane de euro şi nu includ bonusurile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
enigmaticul
enigmaticul  •  13 Iunie 2019, 15:50

Apropo..... mai știi când a mai câștigat si Real Madrid un campionat???

enigmaticul
enigmaticul  •  13 Iunie 2019, 15:43

Ce vorbesti tu mai fraierusule acolo? Mai bine ti-ai pune întrebarea cum a câstigat cele trei Ligi. Stii prea bine de ce arbitraj a avut parte Real. Florentino a avut grija să cotizeze unde trebuie, să fie clubul lui acolo sus, ca în realitate, la momentul de față sunt varză. Atletico și Barca sunt mult peste ei, așa că.....

mariuss72
mariuss72  •  13 Iunie 2019, 14:30
Postat de enigmaticul pe 13 Iunie 2019, 14:05

Florentino, tare mă tem că arunci banii în zadar, Barcelona dacă mai face 2 -3 transferuri, tot câte 5 o să primiți la fiecare meci. Vezi că mai e un creol pe la PSG care a aruncat cu banii sezonul trecut cu gândul de a câstiga liga, dar s-a ales praful

Unde e logica ta, *** ***? Pai tu compari vreodata pe Real cu oricare alt club, mai, varzelonare? Cred ca ai uitat alea trei Ligi consecutive, fata de cele doua esecuri lamentabile, tot consecutive, ale barcutei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează