INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid aduce antrenor pe stilul Zidane » O legendă a clubului a luat deja legătura cu șefii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 21:00

Danezul Michael Laudrup (54 de ani) se autopropune pe banca celor de la Real Madrid. 

Real Madrid are un început de sezon mult sub așteptări. Postul lui Julen Lopetegui este în pericol după ultimele 4 meciuri, în care campioana Europei nu a marcat niciun gol. Presa din Spania scrie că Laudrup, o legendă a clubului madrilen, ar fi luat legătura cu oameni din club.

Danezul și-a început cariera de antrenor în țara natală, la Brondby, pe care a pregătit-o timp de 4 ani, până în 2006. A făcut apoi pasul către la La Liga, la Getafe. Celelalte echipe pe care le-a pregătit sunt Spartak Moscova, Mallorca, Swansea, Lekhwiya și Al-Rayyan.

76
de meciuri are Laudrup în tricoul lui Real Madrid, pentru care a marcat în 15 rânduri

104
selecții are Laudrup în prima reprezentativă a Danemarcei

Vezi și: Arsene Wenger la Manchester United?! Un fost elev întărește ipoteza: "El trebuie să fie următorul manager"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  18 Octombrie 2018, 14:32

Pai si "Gurita"a fost coechipier cu Laudrup la...Getafe!Aoleo!Daca ni-l ia Florentino Perez!Nu de altceva,dar GG o sa-l puna in locul lui la nationala, pe MM!Ca sa nu mai fie nici un dubiu!

andrei.33
andrei.33  •  17 Octombrie 2018, 22:47

Nu e de vina Lopetegui ca a fost vandut Ronaldo sau ca nu s-a adus un atacant de super clasa in locul lui. Benzema e depasit de ani buni iar restul sunt mijlocasi ofensivi mai degraba. Iar cu Bale nu iti poti face planuri serioase fiindca se accidenteaza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează