INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid - Alavés 3-0 // VIDEO Benzemagia continuă » De doi ani n-a mai fost atât de letal francezul!

Karim Benzema, Real Madrid
Karim Benzema, Real Madrid

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2019 12:40

Karim Benzema a deschis scorul şi are şase goluri marcate în ultimele patru meciuri, fiind pregătit pentru El Clasico de pe Camp Nou, în Cupă. "Se vede foamea pe care-o avem", a explicat Solari.

Benzema is on fire!Atacantul francez pare de neoprit în 2019, cifrele sale în acest sezon fiind depăşite doar de Messi în Spania. Karim a marcat duminică seară pentru al patrulea meci la rând la Real, performanţă pe care nu o mai atinsese din ianuarie 2017. A deschis drumul spre al cincilea succes consecutiv al Madridului, 3-0 cu Alavés, şi are 6 goluri în ultimele zece zile. Cea mai proastă veste pentru Barca, după accidentarea lui Messi, înaintea ciocnirii directe din semifinala Cupei Regelui. De mult n-a mai fost în aşa formă Benzema!

"Nu renunţăm niciodată"

Santiago Solari are motive să fie optimist, mai ales că şi Vinicius s-a dezlănţuit. Puştiul brazilian de 19 ani a punctat în premieră în campionat şi are trei reuşite plus nouă pase decisive în primele 20 de meciuri la Real. "Ne vom lupta pe toate fronturile, chiar şi împotriva matematicii. Se vede foamea de puncte pe care o avem. Madridul nu renunţă niciodată şi orice obiectiv este posibil. Nu suntem euforici, dar vrem să continuăm seria şi să arătăm aceeaşi energie cu Barcelona. În oricare meci plecăm favoriţi", a spus antrenorul argentinian.

18goluri are Benzema la Real în toate competiţiile acestui sezon, zece dintre ele în LaLiga. Messi e singurul mai prolific în Spania, cu 29

28de puncte a obţinut formaţia madrilenă de la venirea lui Solari în locul lui Lopetegui. În acelaşi interval în LaLiga, Barcelona a adunat 29

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Februarie 2019, 13:12

benzemagia..bai ne lasati...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează