INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID, ANTRENOR // Bernd Schuster a propus un nume uriaș pentru banca lui Real Madrid: „Florentino Perez s-a uitat ciudat la mine”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 15:36

Fostul jucător al lui Real Madrid, Bernd Schuster, îl recomandă pe Joachim Low (59 de ani) ca fiind cea mai potrivită obțiune pentru postul de antrenor la clubul madrilen.

„Am vorbit cu președintele Florentino Perez la un eveniment și i l-am recomandat pe Low. Perez s-a uitat la mine ciudat, de parcă l-aș fi surprins.

Nemții sunt foarte apreciați la Real. Noi am făcut o treabă bună acolo, nu aș fi uimit ca din vară să îl văd pe Low la Real Madrid,” a declarat Bernd Schuster pentru jurnaliștii de la Die Welt.

Recent, oficialii lui Real Madrid i-au prelungit contractul lui Santiago Solari până în 2021. Însă, mai multe surse din cadrul clubului susțin că Florentino Perez este în căutarea unui nume mai mare pentru banca los blancos.

Joachim Low, în vârstă de 58 de ani, se află la cârma naționalei Germaniei din anul 2006. Cea mai mare performanță obținută de Low a fost în 2014, acesta câștigând Campionatul Mondial din Brazilia.

Un alt nume văzut ca o posibilă variantă pentru banca lui Real Madrid este cel al lui Jose Mourinho. Demis de oficialii lui Manchester United în această iarnă, tehnicianul portughez ar putea fi înlocuitorul lui Solari la clubul spaniol.

(de Cosmin Olteanu)

Vezi și: 

Juventus vrea să dea lovitura pe finalul perioadei de transferuri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează