INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid vrea să-l transfere pe starul de la Villarreal » E considerat înlocuitorul perfect al lui Eden Hazard

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 18:04 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 18:28

Real Madrid este interesată de serviciile lui Arnaut Danjuma (25 ani), fotbalistul care a impresionat la Villarreal în acest sezon de Champions League.

Echipa madrilenă vrea să-și întărească lotul pentru sezonul viitor. Sosirile lui Kylian Mbappé și Erling Braut Haaland sunt principalele obiective ale lui Florentino Pérez, dar o venire a lui Danjuma pe „Bernabeu” este, de asemenea, luată în calcul.

Mirel Rădoi, atacat de omul-record al naționalei: „Am și eu câțiva ani de antrenorat. Nu e posibil așa ceva!”
SELECȚIONER
Mirel Rădoi, atacat de omul-record al naționalei: „Am și eu câțiva ani de antrenorat. Nu e posibil așa ceva!”

Real Madrid, interesată de Arnaut Danjuma

Potrivit fichajes.net, Real Madrid caută întăriri în zona ofensivă, iar olandezul de 25 de ani este soluția perfectă. Danjuma este considerat și un înlocuitor al lui Eden Hazard pentru sezonul viitor, ținând cont că belgianul are un salariu foarte mare, dar nu s-a adaptat la Real așa cum s-ar fi așteptat oamenii din conducerea clubului.

Având în vedere inconstanța fotbaliștilor care au jucat pe postul de extremă dreapta, Florentino Perez consideră că e nevoie de o întărire a lotului, mai ales că banca de rezerve nu mai este plină de nume impresionante, așa cum se întâmpla în urmă cu mai mulți ani.

Arnaut Danjuma poate juca pe ambele benzi, este foarte rapid și a dovedit că este și un marcator. Cel mai recent exemplu a fost chiar meciul cu Bayern Munchen, decis de golul olandezului. Singura problemă este prețul acestuia. În plus, și Manchester United și Liverpool îi urmăresc îndeaproape situația. Contractul său se încheie în vara lui 2026.

50 de milioane de euroeste cota de piață a lui Arnaut Danjuma, conform Transfermarkt.com

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Starul care ar fi refuzat-o pe Rapid, concediat și dat în judecată după ce a sărit să bată antrenorul!

FOTO Răzvan Marin apare în manualul de limba engleză pentru clasa a 3-a » Descrierea atribuită mijlocașului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează