INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO 3-7

REAL MADRID - ATLETICO 3-7 // VIDEO Sergio Ramos caută scuze după dezastrul cu Atletico: „Am tratat meciul ca pe un amical. Ei nu!”

Real Madrid - Atletico Madrid 3-7 // foto: Reuters
Real Madrid - Atletico Madrid 3-7 // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 18:14

Real Madrid - Atletico Madrid 3-7 // Lumea fotbalului e încă în stare de șoc după desfășurarea halucinantă a ostilităților din amicalul Real - Atletico, încheiat 3-7. 

Sergio Ramos, căpitanul lui Real, a oferit primele explicații după eșecul umilitor suferit în testul de verificare contra rivalei din oraș. 

„Nu ne simţim bine, însă este doar începutul şi avem nevoie de meciuri pentru a atinge nivelul dorit. Am tratat meciul ca pe un amical, ei nu, iar rezultatul a fost în consecinţă. Suntem dezamăgiţi pentru că puteam pierde în multe feluri, dar nu în acesta. După o primă repriză oribilă, ne-am dorit să uităm şi s-o câştigăm pe a doua, ceea ce am reuşit.

Putem câştiga din nou. Dacă n-aş crede asta aş fi primul care ar pleca, şi dacă aş avea 1 % dubii. Chiar cred în această echipă. Trebuie să uităm sezonul trecut. După ce ai câştigat atât de mult se poate întâmpla să ai un sezon rău”, a declarat Sergio Ramos, potrivit Marca.

 Vezi și: VIDEO Real Madrid, umilită de Atletico Madrid! La pauză scorul era 0-5 + Aroganța lui Diego Costa înainte de a fi eliminat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează