INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid câștigă o sumă uriașă! Câți bani a economisit după plecările din ultimele zile

Karim Benzema // FOTO: Guliver/GettyImages +45   FOTO
Karim Benzema // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 12:46 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 13:07

Real Madrid, vicecampioana Spaniei, a oficializat 4 despărțiri în ultimele zile, reușind să facă o economie importantă.

Karim Benzema (atacant, 35 de ani), Eden Hazard (mijlocaș, 32 de ani) Mariano (atacant, 29 de ani) și Marco Asensio (mijlocaș, 27 de ani) sunt cei patru jucători care au plecat până acum de la Real Madrid. Iar clubul blanco a reușit să economisească 76 de milioane de euro.

Real Madrid, economie de 76 de milioane de euro

După aceste plecări, suma pe care Real Madrid o plătește anual pentru salarii a scăzut considerabil.

Deși nu a impresionat la Real Madrid, Eden Hazard avea cel mai mare salariu. Belgianul mai avea contract până în vara lui 2024 și primea un salariu incredibil, 30 de milioane de euro.

Plecarea lui Karim Benzema înseamnă o economie de 28 de milioane de euro, în timp Asensio și Mariano Diaz primeau câte 9 milioane. 

În total, Real a scăpat de plata a 76 de milioane de euro pe an.

Iar Florentino Perez se pregătește de alte plecări. Lunin, Odriozola, Vallejo, Nacho, Mendy și Ceballos sunt următorii pe listă, astfel că Real urmează să mai facă alte economii.

Asensio la PSG, Benzema în Arabia Saudită

 După ce i-a expirat contractul cu Real Madrid, Marco Asensio va merge la PSG. Acesta are un acord verbal cu formația franceză și va semna până în 2027, pentru 10 milioane de euro pe an.

De partea cealaltă, Karim Benzema va ajunge în Arabia Saudită, cel mai probabil la Al Ittihad. Și urmează să câștige 400 de milioane de euro în doi ani. Eden Hazard și Mario Diaz au, pentru moment, viitorul incert.

Citește și:

Uluitor! Pierderi imense pentru PSG după plecarea lui Lionel Messi

Ancelotti anunță revoluția la Real Madrid » Ce transferuri pregătesc „galacticii” după plecarea lui Benzema

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  05 Iunie 2023, 21:04

Articol penibil !!...Hazard a costat 110.mil€... Asensio 30mil€, Benzema 35 mil€...doarMariano gratis +salariile...si fac economi !!!...socoteala romaneasca.

parpalache
parpalache  •  05 Iunie 2023, 18:12

Nacho e exclus sa plece!El e omul bun la toate!Numai portar nu a fost pus sa joace!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează