INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-1

REAL MADRID - BARCELONA 0-1 // Ivan Rakitic, eroul din El Clasico: „Trebuie să petrecem! Toți fanii culé să bea o bere!”

FC Barcelona
FC Barcelona

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 00:43

Ivan Rakitic a înscris unicul gol al derby-ului de pe „Santiago Bernabeu”, în minutul 26 al meciului, trimițând-o pe Barca la 12 puncte avans față de gruparea blanco și la 10 de Atletico.

„Când câștigi aici e clar că ești mulțumit. Nu sunt multe echipele care pot bate aici de două ori în trei zile. A fost un rezultat meritat și muncit.

Am maximum respect pentru Real Madrid și pentru toate echipele. Dar în seara aceasta trebuie să petrecem! Toți fanii culé să bea o bere!”, a declarat Rakitic.

„Am suferit în ultima jumătate de oră, dar plecăm acasă fericiți. Lenglet și Pique au blocat șuturi periculoase. Ne-am apărat ca o echipă. Sunt fericit pentru cum a arătat defensiva în special”
Marc-André ter Stegen, portar Barcelona

FOTO + VIDEO Barcelona, a doua victorie pe „Bernabeu” în 4 zile! Realul, învinsă de „scărița” de efect a lui Ivan Rakitic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează