INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-1

REAL MADRID - BARCELONA 0-1 // Jose Mourinho, gluma serii după Real Madrid - Barcelona » Elogii pentru un jucător de la Barcelona: „E fantastic, dar trebuie să își îmbunătățească contul de Instagram”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 11:21

 Jose Mourinho, fost antrenor la Real Madrid, a vorbit despre meci și l-a lăudat pe mijlocașul croat Ivan Rakitic, 30 de ani, autorul golului, făcând și o glumă.

„E o laudă, nu o critică. Barcelona nu joacă fenomenal, dar are un joc consistent și câștigă meciuri. Îi remarc pe Gerad Pique și Clement Lenglet, care fac o pereche fantastică în apărare. Iar portarul Ter Stegen este din ce în ce mai bun.

Rakitic este unul dintre jucătorii cei mai subapreciați. Este fantastic la toate capitolele, la faza defensivă, unde compensează absența lui Messi. Este fantastic când are posesia, joacă cu ușurință și este eficient.

Trebuie să își refacă pagina de Instagram. Acolo nu e foarte prezent. Dar e foarte bun pe teren”, a declarat Jose Mourinho potrivit Mundo Deportivo.

În ciuda declarației lui Mourinho, pagina de Instagram a lui Rakitic este updatată constant, mijlocașul postând chiar aseară două poze după meciul cu Real.

13.800.000 de urmăritori are Rakitic pe Instagram, de aproximativ 3 ori mai mult decât populația Croației

1.233de postări are mijlocașul croat pe Instagram

Citește și:

Barcelona a făcut istorie în El Clasico! Este prima echipă din istorie care face în La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează