INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-3 (ÎN TUR, 1-1)

REAL MADRID - BARCELONA 0-3 // Piqué, furibund: „Să petrecem mai puțin timp cu VAR și mai mult urmărind procesul prizonierilor politici”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 09:19

Miercuri, Barcelona a reușit cea mai clară victorie pe "Bernabeu", în Copa del Rey, în ultimii 93 de ani (depășită doar de acel 5-1 din 1926, în "sferturile" competiției)! De această dată s-a impus cu 3-0.

A întrerupt seria pozitivă a albilor (două succese consecutive, în semifinala din 2013 și finala din 2014), având acum avantaj la meciurile directe cu Madridul în Cupa Spaniei: 11-10!

La zona mixtă, Gerard Piqué a profitat și a îndreptat discuția din nou spre ceea ce îl frământă: situația prizonierilor politici catalani.Dacă televiziunea spaniolă ar petrece mai puțin timp tot discutând despre VAR și mai mult urmărind procesul prizonierilor politici, un proces nedrept, atunci ar fi mai bine pentru țară”, a declarat stoperul blaugrana.

Citește și:

REAL MADRID - BARCELONA 0-3 // Sergio Ramos a urlat la coechiperii săi pe teren: „Haideți! Să nu ne dea șase!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează