INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-3

REAL MADRID - BARCELONA 0-3 // VIDEO Ernesto Valverde după 3-0 pe „Bernabeu”: „Nu am jucat bine în prima parte” » Ce s-a schimbat la pauză

Ernesto Valverde // FOTO: Reuters
Ernesto Valverde // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 00:52

Barcelona s-a impus pe terenul lui Real Madrid, 3-0 (Suarez 51, 73 pen., Varane 69 ag.), și s-a calificat în finala Cupei Spaniei. (Detalii AICI).

După meci, Ernesto Valverde, antrenorul Barcelonei, a vorbit despre cum s-a schimbat jocul după prima repriză, una dominată de Real Madrid.

„Trebuie să fim mulțumiți. Azi am fost foarte eficienți. În alte dăți șutam de multe ori, dar mingea nu intra în poartă. În prima repriză nu am jucat bine, dar în a doua am avut un nivel ridicat. Am ieșit mai determinați. Rezultatul de 0-0 nu ne ajuta”, a declarat Ernesto Valverde.

„Sunt foarte fericit. Am venit aici și am câștigat din nou. Era important să marcăm primul gol”
Gerard Pique, fundaș Barcelona

„S-a văzut că meciul nu era o glumă. Am dat un pumn în masă și suntem în finală. Mereu acordăm importanță Cupei. Nu este un trofeu minor. Vrem să câștigăm totul și suntem pe drumul cel bun” Jordi Alba, fundaș Barcelona

Vezi și:

Santiago Solari: „Am fost eliminați onorabil. Plecăm triști acasă”

  • În cealaltă semifinală joacă joi Valencia și Betis, în tur 2-2.
  • Finala Cupei Spaniei e pe „Benito Villamarín” din Sevilla, pe 25 mai.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează