INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 2-0

REAL MADRID - BARCELONA 2-0 // Quique Setien, eșec în primul El Clasico al carierei: „N-am mai reușit asta” + ce spune despre evoluția lui Messi

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 00:30

Real Madrid a învins-o pe Barcelona, scor 2-0, și e noul lider din La Liga. Quique Setien (61 de ani) s-a aflat pe bancă la primul El Clasico din carieră. 

Setien nu și-a putut pune în practica filosofia de joc. Barcelona a terminat partida cu doar 56% la capitolul posesie, iar antrenorul catalanilor a recunoscut superioritatea rivalei.

„Am reușit să facem față presiunii în prima repriză a meciului. Am avut și ocazii, însă în partea a doua nu ne-a mai ieșit jocul. Nu e ușor să te aperi și să ataci în același timp. Treci prin diferite stări în timpul unui meci, iar diferența o fac micile detalii. Dacă reușești să reziști presiunii și să îți creezi ocazii, poți câștiga. Noi n-am mai reușit”, a declarat Setien pentru Movistar. 

Real, favorită la titlu

Victoria de pe Bernabeu a dus-o pe Real Madrid în fruntea clasamentului din La Liga, cu un punct avans față de Barcelona. Quique Setien crede în continuare în șansele formației sale. 

„Mai e mult până la final, lupta rămâne deschisă. Mai sunt multe zile, multe meciuri și multe lucururi care se pot întâmpla. Messi e un jucător foarte important. E adevărat că azi s-a cunoscut că n-a fost la cel mai bun nivel, dar aveam și alți jucători care ne pot ajuta”, a comentat antrenorul catalanilor. 

Clasament La Liga

Vezi și:

VIDEO + FOTO „Galacticii” s-au întors! Real rupe seria de invincibilitate a Barcelonei și urcă pe primul loc! Messi, inexistent în El Clasico

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
341520613173829
Otilia Barbu  •  02 Martie 2020, 10:08

Sper sa scape curand Barcelona de acest Setien, impreuna cu cel sau cei care l-au adus....teapa de categoria Dembele, Coutinho etc.

dinamo100
dinamo100  •  02 Martie 2020, 07:41

Schimbarea lui Valverde cu Sentien in mijlocul campionatului a fost o prostie, nu a ajutat la nimic, ba dimpotriva. In general astfel de schimbari nu aduc nimic bun.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează