INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

REAL MADRID - BARCELONA // Oprește Zinedine Zidane seceta? Serie infernală pe teren propriu în fața marii rivale

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 18:23

REAL MADRID - BARCELONA // Într-o perioadă dificilă, cu trei înfrângeri și un egal în cinci meciuri în toate competițiile, Zinedine Zidane încearcă să oprească această cădere azi, la al 180-lea Real - Barcelona în LaLiga. 

  • Real Madrid - Barcelona se joacă azi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

În același timp, Zidane vrea să stopeze seria neagră a Madridului în El Clasico pe „Bernabéu”, în campionat. Real nu a mai învins Barcelona acasă din 25 octombrie 2014

De atunci, are 4 înfrângeri cu marea rivală blaugrana. Înaintea partidei, Sergio Ramos a vorbit despre Messi: „E unul dintre jucătorii uriași ai istoriei fotbalului și îl respect enorm”. 

VIDEO // Matchpreview Real Madrid - Barcelona

Vezi și: 

Thibaut Courtois aprinde El Clasico: „Pe Messi îl privesc ca pe orice jucător de la Celta Vigo sau Levante” » Răspunsul catalanilor a fost extrem de ironic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează