INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Buget fabulos de transferuri pentru Real Madrid. Ce sumă au pregătit pentru următorul sezon

Real Madird bucurie foto: Imago
Real Madird bucurie foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 11:44 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 13:06

Real Madrid are pregătit un buget de transferuri astronomic pentru următorul sezon din La Liga. În ultima fereastră de mercato, galacticii au cheltuit „doar” 80 de milioane de euro pentru transferul mijlocașului Aurelien Tchouameni (22 de ani).

Florentino Perez are un plan important pentru refacerea lotului madrilenilor, astfel a alocat 425 de milioane de euro pentru transferurile din sezonul 2023 - 2024, potrivit AS.

Meciul care l-a șocat pe Victor Pițurcă: „E o diferență atât de mare. N-am ajuns de 5 ori la poartă”
DECLARAȚII
Meciul care l-a șocat pe Victor Pițurcă: „E o diferență atât de mare. N-am ajuns de 5 ori la poartă”

Ce jucători ar urma să părăsească Real Madrid

Real Madrid are în lotul din acest sezon 23 de jucători, la care se adaugă jucătorii împrumutați, Brahim Diaz (mijlocaș- AC Milan) și Reinier (mijlocaș- Girona). Din 2023, 11 jucători urmează să-și încheie înțelegerile cu formația blanco. 

Real Madrid ar urma să se despartă în 2023 de Marco Asensio, Dani Ceballos, Mariano Diaz, Odriozola, Hazard, Lucas Vazquez și Andry Lunin. În schimb, madrilenii îi vor acorda în continuare credit fundașului Nacho Fernandez, care în ultimii ani a fost o variantă de rezerve bună pentru echipă. 

De asemenea,  situația mijlocașului Luka Modric este incertă în tricoul galacticilor, el dorind să facă o schimbare la cei 37 de ani, în timp Toni Kroos și Karim Benzema se află pe lista de priorități ale lui Florentino Perez pentru prelungirea contractelor.

Președintele madrilenilor a reușit în această vară o mișcare importantă, reușind să prelungească contractele lui Vinicius, Rodrygo, Militao și Camavinga

Ce transferuri a reușit Real Madrid

Real Madrid a reușit în această vară să încheie angajamente cu Antonio Rudiger ( fundaș central-venit liber de contract de la Chelsea) și cu mijlocașul Aurelien Tchouameni (mijlocaș defensiv- venit de la Monaco pentru 80 de milioane de euro).

837,5milioane de € este valoarea lotului celor de la Real Madrid potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri:

Reacția lui Panduru, când credea că nu mai e în direct » A fost deranjat de dialogul cu Stoichiță

Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează