INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Real Madrid dă lovitura verii » Florentino Perez insistă pentru un fost jucător de la Barcelona

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 11:51

Potrivit presei din Franța, Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, s-a întîlnit sîmbătă seară cu șefii lui PSG, pentru a negocia transferul lui Cristiano Ronaldo.

Presa din Spania vine cu o nouă ipoteză, potrivit căreia Real Madrid s-a interesat de serviciile lui Zlatan Ibrahimovici.

Florentino Perez și Rafa Benitez au căzut de acord că trebuie transferat încă un atacant, iar președintele madrilenilor și-l dorește cu insistență pe Ibra.

Pentru a-l aduce pe Ibrahimovici, Real ar trebui să plătească doar 6 milioane de euro, iar jucătorul ar urma să aibă un contract pe trei ani, în valoare de 12 milioane de euro.

Atacanul suedez se află în ultimul an de contract cu PSG și este nemulțumit de faptul că în acest sezon va avea un salariu mai mic, conform înțelegerii.

15.000.000 €este cota lui Ibrahimovici

Ibrahimovici, 33 de ani, a jucat la Barcelona în perioada 2009 - 2010, cînd a evoluat în 45 de meciuri și a marcat de 21 ori. În sezonul trecut, atacantul a marcat de 30 de ori în 37 de meciuri pentru PSG.

Playtech: TULBURĂTOR! Actriță celebră din România, diagnosticată cu cancer la sân. Momente cumplite


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  07 Iulie 2015, 19:07

si benzema? daca il aduc pe bernabeu, eu cred ca ar trabui sa joace cu aman2 titulari si sa renunta la un mijlocas. HALA MADRID

ss.oltenia
ss.oltenia  •  07 Iulie 2015, 17:29

PSG ar trebui sa transfere albastrul ala si sa ramana decat cu rosu, numai asa va fi echipa buna in Europa. s-a vazut cand au jucat in rosu au scos-o pe chelsea chiar la londra cand au jucat in indigoul albastru s-a ales praful. Ibra trebuie sa ramana mult si bine la Paris e fraier daca se uita la 100 in plus

ss.oltenia
ss.oltenia  •  07 Iulie 2015, 17:25

nu cred asa ceva. Ibra e pensionar la fotbal in momentul asta. Ibrahimovic va ajunge intr-un campionat sub Franta si nu stiu unde sa mai mearga decat la Ajax unde a promis ca se va retrage

Vezi toate comentariile (9)
Comentează