INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid e aproape de o superlovitură! Pe cine vrea Florentino Perez să aducă de la AC Milan

foto: Guliver/Getty Images +1   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 10:24

Adriano Galliani ar putea face trecerea de la AC Milan la Real Madrid, conform Gazzetta dello Sport.

Presa italiană susține că viitorul lui Galliani la gruparea milaneză este incert, acesta fiind obligat să ocupe o altă poziție în cadrul clubului, după ce noii investitori chinezi își vor intra pe deplin în drepturi.

Galliani nu dorește să rămână la gruparea din Milano decât pe poziția pe care o ocupă și în prezent, cea de manager general, care se pare că i-ar fi fost oferită lui Marco Fassone, fostul director al rivalilor din oraș, Inter.

”Nu sunt disponibil pentru niciun alt rol. După 30 de ani pot continua doar ca manager general, dar nimeni nu mi-a oferit nimic. Nu sunt dispus să acopăr un alt post decât cel pe care îl am în prezent. Trebuie arătat puțin respect față de cariera mea”, a precizat Galliani.

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a intrat rapid pe fir, oferindu-i oficialului italian o poziție în organigrama clubului din capitala Spaniei.

De altfel, sunt cunoscute relațiile de prietenie dintre cei doi, ceea ce ar favoriza o mutare a lui Galliani în Spania.

Italianul ia în calcul și o revenire la conducerea Ligii Italiene, la cârma căreia a mai stat vreme de patru ani, între 2002 și 2006.

sursa: espnfc.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1122173367898793
Florian Baicu  •  01 Noiembrie 2016, 16:49

''se pare că i-ar fi fost oferită lui Marco Fassone''???? Pe bune,d-le ''ziarist'',se pare???E oficial deja in Italia si la Sino Europe e de mult oficial,dar de unde sa stii tu despre asta,de la palatul lui Gigi??? Ia de aici,citeste almanaha... http://www.rossoneriblog.com/2016/08/11/sino-europe-fassone-will-be-milans-new-ceo-and-managing-director-step-by-step-milan-will-be-on-top-again/

986379311381755
Lengyel Adrian  •  01 Noiembrie 2016, 11:28

Sa-l duca cat mai repede poate ca ii umple si pe aia de pensionari ca pe Milan in ultimii ani!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează