INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Eden Hazard, pus pe lista de transferuri de Real Madrid! Ce sumă așteaptă madrilenii

Eden Hazard, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Eden Hazard, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 22:29 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 22:38

Eden Hazard (30 de ani) ar putea să plece de la Real Madrid în vară, după doi ani petrecuți în capitala Spaniei.

Eden Hazard, transferul de marcă al anului 2019 la Real Madrid, a avut parte de un nou sezon de coșmar în Spania, astfel că răbdarea șefilor lui Real Madrid s-a epuizat. Fotbalistul în schimbul căruia Real Madrid a plătit 115 milioane de euro a fost pus pe lista de transferuri, după doi ani marcați de accidentări și de prestații sub așteptări. Pe deasupra, și de momente controversate, precum cel de la finalul meciului cu Chelsea, pierdut de madrileni cu 0-2.

Real Madrid i-a stabilit prețul lui Eden Hazard

Real Madrid este dispusă să renunțe la Hazard dacă va primi o ofertă de 50 de milioane de euro, potrivit ziarului spaniol ABC. Conform sursei citate, Real Madrid este „sătulă de lipsa de profesionalism a lui Hazard”.

Având în vedere numeroasele accidentări pe care Hazard le-a suferit în ultimii doi ani, suma de transfer așteptată de „albi” în schimbul fotbalistului pare a lipsită de realism. Cota lui Hazard s-a prăbușit dramatic de la transferul său în Spania. Belgianul este cotat de Transfermarkt.com la 40 de milioane de euro, în vreme ce valoarea sa estimată era de 150 de milioane la momentul transferului la Real Madrid!

4 goluri și 7 pase decisiveare Hazard la Real Madrid, în doi ani și 40 de meciuri

Mai multe știri din fotbalul european:

Nagelsmann și-a făcut planurile pentru Bayern Munchen! Prima țintă: un om de la Barcelona

Lewandowski, atras în Premier League! Se pregătește un supertransfer

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  08 Mai 2021, 11:35

Cand ma revoltam(ca vechi„realista”),de aceasta gafa a lui Zidanne de a aduce un jucator de 28 de ani(cat avea Hazard),pe o suma de 115 milioane de euro,jucator expirat,papagalii ma ironizau ca stie Zidanne mai bine ca mine!Iar acum Real Madrid cere...50 de milioane pe el?poate prin Turkye vreo echipa sa dea 7-8 milioane pe el!

bogat
bogat  •  08 Mai 2021, 10:09

Daca Gigi a obtinut 12 meleoane pe Man si cere 20 pe Coman, atunci 50 pe Hazard e un pret modic. L-as vedea performand la Bayern asa cum a fost si cu Roben.

aquadig
aquadig  •  08 Mai 2021, 09:15

Unde ați văzut lista de transferuri publicată, la avizier le intrarea in stadion?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează