INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Alarmă la Real Madrid: Eden Hazard a venit la pregătiri cu 7 kilograme în plus!

Eden Hazard // FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Eden Hazard // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2019 09:37

Belgianul Eden Hazard, 28 de ani, a fost transferat de la Chelsea în această vară cu 100 de milioane de euro, dar s-a prezentat la Real Madrid cu kilograme în plus.

După un sezon dificil, cu doi antrenori dați afară, Lopetegui și Solari, și întoarcerea lui Zinedine Zidane fără succes, urmează o vară la fel de grea. Real are două înfrângeri și un egal în amicale: 1-3 cu Bayern, 2-2 cu Arsenal și 3-7 cu Atlético. 

Un motiv al supărării președintelui Florentino Pérez este și Eden Hazard. Belgianul pentru care i-a plătit lui Chelsea 100 de milioane de euro ar fi venit la pregătiri supraponderal. Și nu ar avea un kilogram sau două în plus, ci șapte! Așa susține cotidianul Sport.

eden hazard 2 +2 FOTO

Hazard nu trebuia doar să se adapteze stilului blanco. Preparatorul fizic Gregory Dupont, adus de Zidane de la naționala Franței, încearcă să-l ajute să slăbească și să-l pună la punct fizic până la startul campionatului. Pe 17 august, peste nici trei săptămâni. 

102 selecții are Hazard la naționala Belgiei (30 de goluri)

110goluri a marcat Hazard la Chelsea în 352 de meciuri

S-a accidentat și Courtois

Antrenamentele și meciurile-test i-au dat peste cap pe madrileni. Marco Asensio s-a accidentat grav, suferind o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a meniscului la genunchiul stâng. Operație și, probabil, nouă luni de pauză. Pe lângă el, alți patru blancos au suferit diferite leziuni. Courtois, Ferland Mendy, Jovici și Brahim Díaz. 

Rămâne James?

Zidane n-ar vrea să-l păstreze pe James Rodríguez, dar președintele Pérez insistă să-l țină în lot. Mai ales acum, după accidentarea lui Asensio. În schimb, Bale nu va fi păstrat. Galezul nici nu a fost luat la München pentru Audi Cup. 

Citește și:

Cosmin Olăroiu, „vinovat” că Gareth Bale n-a mai ajuns la Jiangsu Suning » De ce ar fi refuzat românul transferul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  30 Iulie 2019, 21:31

Foarte tare Hazard, o să înscrie la Real un gol la 6 meciuri în cel mai bun caz. O țeapă de jucător cu articulațiile praf după experiența din Regat. Maaaare afacere...

magic4ever
magic4ever  •  30 Iulie 2019, 10:30

De cand a venit Courtois la Real echipa a primit o caruta de goluri....poarta era mai sigura cu Navas si apararea era mai bine coordonata...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează