INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid vrea să transfere din Serie A » Ancelotti se implică în realizarea mutării

Fabian Ruiz (albastru)
Foto: Imago
Fabian Ruiz (albastru) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 19:31 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 19:46

Real Madrid este interesată de Fabian Ruiz (26 ani), mijlocașul spaniol de la Napoli. Fotbalistului îi expiră contractul cu formația italiană în 2023 și nu dorește să-și prelungească contractul, motiv pentru care madrilenii vor să profite și să-l aducă pe o sumă mai mică de transfer.

Deși a câștigat campionatul în Spania și s-a calificat în finala Ligii Campionilor bazându-se pe același trio consacrat de la mijlocul tereneului - Modric - Casemiro - Kroos - şefii se gândesc la întăriri în acea zonă, deoarece toţi titularii sunt trecuţi de 30 de ani.

Detalii de ultimă oră despre noul stadion care se va face în Liga 1 » Când începe demolarea vechii arene
STADION
Detalii de ultimă oră despre noul stadion care se va face în Liga 1 » Când începe demolarea vechii arene

Fabian Ruiz, ținta lui Real Madrid 

Potrivit presei spaniole, Fabián Ruiz a devenit unul dintre principalele obiective ale lui Real Madrid pentru următoarea perioadă de transferuri. Din moment ce ibericul refuză să semneze prelungirea contractului cu formația italiană, Florentino Perez l-a luat imediat în calcul pe mijlocașul cotat la 55 de milioane de euro. 

Un cuvânt important în eventualul transfer îl va juca și Carlo Ancelotti. Antrenorul Realului a lucrat cu Ruiz la Napoli în sezonul 2018/2019. Relația dintre cei doi a rămas una foarte bună, iar tehnicianul italian îl vrea acum pe fotbalistul lui Napoli pe „Bernabeu”. 

În acest sezon, Ancelotti a favorizat în mod constant obișnuitul trio de la mijlocul terenului format din Casemiro, 30 de ani, Toni Kroos, 32, și Luka Modric, 36. Din acest motiv, oamenii din conducerea „galacticilor” conștientizează că o schimbare de generații va fi necesară la un moment dat, asta fiind și explicația pentru care tânărul Camavinga a fost adus vara trecută de la Rennes.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Se conturează trădarea anului în Premier League » Superstarul de la United dorit de Manchester City

Ionuț Radu poate pleca vara aceasta de la Inter » Două echipe din Serie A îl vor pe portarul român

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  07 Mai 2022, 23:12

Ancelotti vrea sa distruga toate echipele frumoase! Ce a facut el cit a fost la Napoli? Dar la Everton? I s-a vazut acolo adevarata valoare.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Mai 2022, 20:28

De neințeles!dDe ce sa aduca din alta parte,când are atâția timeri talentați?!Când a intors scorul cu City aveau in teren...6 jucatori spanioli-Nacho,Dani Carvajal,Asensio,Lucas Vasquez,Dani Ceballos și Vallejo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează