INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ancelotti a „călcat pe bec” » Ce riscă după ce a acuzat că Girona a primit „un penalty inventat”

Carlo Ancelotti/ foto Imago Images
Carlo Ancelotti/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 13:34 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 15:30

Comisia Tehnică a Arbitrilor din Spania l-a reclamat pe Carlo Ancelotti la Federație, după declarațiile de la finalul meciului Real Madrid - Girona 1-1.

Antrenorul italian s-a plâns de arbitrajul de la meciul cu Girona și a acuzat penalty-ul primit de catalani. Marco Asensio a fost lovit de minge în mână în careu, însă înainte ca această să atingă brațul, l-a atins și pe piept. „Penalty-ul a fost inventat. Mingea îl lovește în piept”, a declarat Ancelotti, potrivit AS.

Încăierare între granzii La Liga: Real Madrid critică arbitrajul și arată spre Barcelona
REAL MADRID - GIRONA 1-1
Încăierare între granzii La Liga: Real Madrid critică arbitrajul și arată spre Barcelona

Ancelotti a acuzat arbitrajul lui Melero López și riscă să fie suspendat

După declarațiile lui Ancelotti, Comisia Arbitrilor s-a sesizat. Cazul a ajuns la Comisia de Competiții, care se va reuni miercuri pentru a stabili dacă Ancelotti va fi sancționat.

Antrenorul lui Real Madrid riscă să fie suspendat între două și patru etape, dacă se va considera că declarațiile „pun la îndoială onestitatea și imparțialitatea oricărui membru al corpului de arbitri”, potrivit AS.

Real Madrid, doar egal cu Girona

Real Madrid a făcut doar 1-1 cu Girona, în etapa #12 din La Liga. „Albii” au deschis scorul în minutul 70, prin Vinicius, dare a trimis mingea în poarta goală după o pasă ideală a lui Valverde.

Giorona a egalat în minutul 80 prin Stuani, care a transformat penalty-ul contestat de Ancelotti. Real Madrid a vut șansa să câștige pe final, dar golul lui Rodrygo a fost anulat, pe motiv de fault la portar.

Bazilianul a trimis din aporpiere, portarul a respins în față, apoi a pus o mână pe minge. Rodrygo a lovit balonul aflat sub brațul lui Gazzaniga și l-a trimis în poartă, dar reușita a fost anulată. Real Madrid a rămas pe primul loc în La Liga, dar avansul față de Barcelona a scăzut la un punct

VIDEO. Rezumat Real Madrid - Girona 1-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu, umilit de patronul lui AEK Atena: „Ai făcut ce ai făcut și acum vrei sa dăm mâna? Pleacă!”

West Ham, decizie surprinzătoare înainte de meciul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Dumi
Dumi  •  31 Octombrie 2022, 18:38
Postat de Marba1948 pe 31 Octombrie 2022, 15:15

Ambele decizii ale arbitrului au fost gresite: nu a fost hent (mingea il atinge intai in piept) si a fost gol valabil (portarul a pus mana pe minge, dar nu o stapanea, nu o adusese la piept). Cand sunt 2 decizii gresite in aceeasi directie, e cam grav!

Penalty-ul a fost probabil dat degeaba, Carlo nu e genul care comentează aiurea. La golul lui Rodrygo a fost fault, până și Carvajal a declarat asta. Dacă are mâna pe minge e fault, chiar dacă nu pare că are control deplin. PS: Ancelotti "ierbivor"? Cred că habar n-ai despre cine vorbești, aruncă o privire pe wiki și poate te lămurești pe cine jignești gratuit ...

Marba1948
Marba1948  •  31 Octombrie 2022, 15:15

Ambele decizii ale arbitrului au fost gresite: nu a fost hent (mingea il atinge intai in piept) si a fost gol valabil (portarul a pus mana pe minge, dar nu o stapanea, nu o adusese la piept). Cand sunt 2 decizii gresite in aceeasi directie, e cam grav!

enigmaticul
enigmaticul  •  31 Octombrie 2022, 14:57

Credeam că are doar obiceiul de a ”clefăi” gumă în public, precum un erbivor, dar observ că mai are și alte ”îndeletniciri” care țin de activitatea fluierașilor. Asta nu-i a bine, pentru el!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează